Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Freebuds Pro 2: Κορυφαία ηχητική εμπειρία

HUAWEI Freebuds Pro 2: Κορυφαία ηχητική εμπειρία

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών μπορεί να είναι ένα κορυφαίο προϊόν τεχνολογίας, και στην περίπτωση της HUAWEI αυτό έχει… αποδειχθεί με πολλά διαφορετικά «παραδείγματα». Τα Freebuds Pro αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν μια κορυφαία πρόταση, ηχητικά και στο σύνολο των δυνατοτήτων τους.

Θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα έκανε ακόμα πιο … δύσκολο το να σχεδιάσει και να κατασκευάσει κανείς ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που να είναι συνολικά ακόμα καλύτερα. Όμως η HUAWEI έχει αποδείξει εκτός των άλλων, ότι οι προκλήσεις είναι κάτι που «αναλαμβάνει» ευχαρίστως, και πάντα πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα αυτό, είναι τα νέα και εντυπωσιακά Freebuds Pro 2 ασύρματα ακουστικά της εταιρείας.

Η ακόμα πιο αποδοτική και «έξυπνη» λειτουργία ακύρωσης θορύβου, ο σχεδιασμός που συνδυάζει την πρακτικότητα και την άνετη χρήση με διαφορετικούς τρόπους χειρισμού και φυσικά η συνεργασία της HUAWEI με την Γαλλική Devialet για την ρύθμιση της ηχητικής τους απόδοσης.

Η έξυπνη ακύρωση θορύβου, έχει ακόμα καλύτερη απόδοση στην ένταση των ήχων που μπορεί να «ανιχνεύσει» κάθε ακουστικό και να την… εξαφανίσει. Με έναν τρόπο που σε συνδυασμό με την ποιότητα του ήχου, μας μεταφέρει σε ένα ήρεμο περιβάλλον για να απολαύσουμε την μουσική μας και όχι μόνο. Έχουμε όμως την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς το πόσο … έντονη θα είναι η ακύρωση θορύβου, προκειμένου να προσαρμόζειται στις συνθήκες στο χώρο γύρω μας.

Όμως, πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς πόσο θέλουμε να απομονωθούμε από τον χώρο γύρω μας και τι θέλουμε να «περνάει» από τα ακουστικά όταν χρειάζεται. Η λειτουργία αντίληψης του χώρου γύρω μας, έχει πλέον δύο διαφορετικά επίπεδα επέμβασης, προκειμένου να επιτρέπει στην ανθρώπινη φωνή και συγκεκριμένους ήχους, να φτάνουν στα αυτία μας, όταν φυσικά το επιθυμούμε αυτό.

Κάθε ένα από τα Freebuds Pro 2 έχει τρία διαφορετικά μικρόφωνα, και μάλιστα «στρατηγικά» τοποθετημένα ακριβώς στο σημείο που… πρέπει. Για την σωστή ακύρωση θορύβου αλλά και για ένα ακόμα αντίστοιχα σημαντικό λόγο. Για να καταγράφουν σωστά τη φωνή μας, και να μην… καταγράφουν τους ήχους και το θόρυβο γύρω μας όταν

Η συνεργασία της HUAWEI με την Devialet μας έχει χαρίσει στο παρελθόν και διαφορετικά προϊόντα με κορυφαία ηχητική απόδοση. Η HUAWEI όμως είναι ίσως η μοναδική εταιρεία που μπορεί να σχεδιάσει ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών αυτού του τύπου, ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Devialet και με την ηχητική απόδοση που θα τους επιτρέψει να προσφέρουν πολλά διαφορετικά «προφίλ» ανάλογα με το είδος της μουσικής και φυσικά τις προτιμήσεις μας.

Επιλέγοντας κάθε ένα από αυτά, ο ιδιοκτήτης των Freebuds Pro 2 μπορεί να απολαύσει το είδος της μουσικής που προτιμά, με έναν μοναδικό τρόπο. Αλλά να επιλέξει να εκμεταλλευτεί την απόδοση τους και για να δει την αγαπημένη του ταινία.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε σημασία, αν τα Freebuds Pro 2 δεν είχαν και την ευχρηστία που πρέπει και περιμένει κανείς στην κατηγορία τους. Μάλιστα, ξεπερνούν αυτό που θεωρείται «δεδομένο» προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους χειρισμού ταυτόχρονα σε κάθε ένα από τα δύο ακουστικά.

Αντιδρώντας στην πίεση μπορούν να εκτελέσουν μια διαφορετική λειτουργία ανάλογα με την περίπτωση, και μάλιστα να ορίσουμε κάτι διαφορετικό για κάθε ένα από αυτά. Είναι όμως ευαίσθητα και στην αφή, για να μπορούμε άμεσα και εύκολα να αλλάξουμε την ένταση του ήχου χωρίς να … ψάχνουμε το τηλέφωνο μας ή την συσκευή που τα έχουμε συνδέσει.

Αν αυτά δεν είναι… αρκετά, τα Freebuds Pro 2 έχουν ένα ακόμα στοιχείο για να εντυπωσιάσουν τον ιδιοκτήτη τους. Αυτό είναι φυσικά η απόδοση της μπαταρίας τους, σε όλες μάλιστα τις συνθήκες. Ακόμα και με την ακύρωση θορύβου ενεργή, τα ακουστικά μπορούν να λειτουργήσουν έως και 5 ώρες συνεχόμενα με την μπαταρία που έχει το καθένα από αυτά. Ο χρόνος αυτός είναι ακόμα μεγαλύτερος χωρίς την ακύρωση θορύβου, ενώ ξεπερνά το συνηθισμένο για κλήσεις κάθε είδους που έχουν προφανώς διαφορετική κατανάλωση ενέργειας.

Μοναδικός σχεδιασμός λοιπόν, με έμφαση στη λειτουργικότητα, ηχητική απόδοση που ξεχωρίζει από κάθε άλλο ασύρματο ακουστικό στην κατηγορία τους, και ένα σύνολο από έξυπνες δυνατότητες που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη και… απολαυστική.

Τα Freebuds Pro 2 είναι η απόδειξη πως ότι και αν ζητάει κανείς από ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, η HUAWEI μπορεί να του δώσει την λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights