Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Edge 30 Ultra: Πραγματικό Flagship

Motorola Edge 30 Ultra: Πραγματικό Flagship

απο Kostas Gliatiotis

Το motorola Edge 30 Ultra είναι το συνολικά καλύτερο Smartphone της εταιρείας, και αυτό είναι τυπικά το Unboxing video και μια πρώτη γνωριμία με αυτό. Η Motorola εστιάζει στην βασική κάμερα των 200mp του Edge 30 Ultra, δεν είναι όμως το μοναδικό του ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Στα 899 ευρώ που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας σε λίγο καιρό από σήμερα, είναι με διαφοπρά το πιο “ολοκληρωμένο” smartphone σε αυτά τα χρήματα.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm, και η μια και μοναδική έκδοση που θα είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας έχει 12GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Όπως συνηθίζει η Motorola, το Smartphone τρέχει μια σχεδόν “στοκ” έκδοση του Android 12 λειτουργικού συστήματος της Google, με χρήσιμες προσθήκες από την εταιρεία, σε περιορισμένα σημεία και εκεί που πραγματικά έχει νόημα.

Το Motorola Edge 30 Ultra δεν περιορίζεται στην πραγματικά τεχνικά καλή βασική του κάμερα με τον αισθητήρα των 200mp της Samsung. Έχει στο πίσω μέρος του και δύο ακόμα ικανές κάμερες με χαερακτηριστικά που αν μη τι άλλο ταιριάζουν στην κατηγορία τιμής του. Η δεύτερη από αυτές, με τον ultra wide φακό, χρησιμοποιεί τον JN1 αισθητήρα της Samsung με ονομαστική ανάλυση 50mp και απόδοση σαφώς καλύτερη από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Μάλιστα έχει και auto focus, κάτι που εκτός από τη δυνατότητα να εστιάζει σωστά σε όλες τις συνθήκες, της επιτρέπει να βγάζει και macro φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση. Η τρίτη κάμερα είναι λιγότερο εντυπωσιακή, χρήσιμη όμως με το 2Χ οπτικό zoom και ανάλυση στα 12mp.

Το Motorola Edge 30 Ultra είναι όμως και όσο premium “πρέπει” σε όλους τους τομείς. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί και αλουμίνιο, με την πολυτέλεια που πρέπει να έχει σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έχει μια εντυπωσιακή τεχνικά και με πολύ καλή απόδοση στην πράξη, OLED οθόνη 6.67 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz ένα χαρακτηριστικό που πάντα αποτελεί κάτι ξεχωριστό στα κορυφαία Smartphones της Motorola. Στο εσωτερικό του έχει μια τουλάχιστον ικανοποιητική σε απόδοση μπαταρία, με χωρητικότητα 4.610mAh ενώ φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα με έως και 125W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights