Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Edge 30 Fusion: ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειάζεται

Motorola Edge 30 Fusion: ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειάζεται

απο Kostas Gliatiotis

Το Motorola Edge 30 Fusion είναι το “μεσαίο” από τα τρία νεότερα μοντέλα της εταιρείας. Τυπικά αυτό είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί του και ένα unboxing video. Στα περίπου 600 ευρώ που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, φέρνει πολλά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι μόνο.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα ισχυρός, Snapdragon 888+ επεξεργαστής της Qualcomm και η βασική του έκδοση τον συνδυάζει με 8GB RAM και 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Όπως και κάθε Smartphone της Motorola, έτσι και το Edge 30 Fusion “τρέχει” μια σχεδόν Stock έκδοση του Android 12 λειτουργικού συστήματος της Google. Οι επεμβάσεις που κάνει η εταιρεία, σε αυτό, είναι περιορισμένες και στο σύνολο τους αυξάνουν σημαντικά τη χρηστικότητα του με έξυπνο τρόπο.

Έχει όμως και μια εντυπωσιακή τεχνικά και στην πράξη OLED οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, υποστήριξη προβολής HDR περιεχομένου και 10-bit χρωματικό εύρος. Το ότι είναι κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά της, στην συγκεκριμένη περίπτωση δημιουργεί ένα μικρό “πρόβλημα” με τον τρόπο που αναγνωρίζει λανθασμένα την παλάμη μας, όμως σαν σύνολο προσθέτει την πολυτέλεια που πρέπει να έχει ένα τηλέφωνο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα της Omnivision, παρόμοιο με αυτόν τον motorola Edge 30 Pro. Στο Edge 30 Fusion έχει μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.55″ και έρχεται με OIS αλλά και Dual pixel auto focus. Για την Ultrawide camera, η Motorola δεν έχει κάνει κάποια ενοχλητική παραχώρηση, και η ονομαστική της ανάλυση είναι στα 13mp ενώ έχει και αυτή auto focus, κάτι που εκτός των άλλων της δίνει τη δυνατότητα να βγάζει macro φωτογραφίες. Η τρίτη κάμερα είναι σημαντικά λιγότερο χρήσιμη, και υπάρχει περισσότερο απλά για να υπάρχει. Έχει έναν αισθητήρα “βάθους” που θεωρητικά και πρακτικά, σε συνδυασμό πάντα με την βασική κάμερα χρησιμοποιείται σε φωτογραφίες πορτραίτου.

Τέλος, το Motorola Edge 30 Fusion έχει μια μάλλον μικρή μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 4.400mAh η οποία παρόλα αυτά φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με 68W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την υποκειμενικά έστω όμορφη εξωτερική του εμφάνιση, και την σωστήα πολυτελή κατασκευή από γυαλί και αλουμίνιο, κάνουν το Motorola Edge 30 Ultra ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τηλέφωνο για την κατηγορία τιμής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights