Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Πόσο πιο ΓΡΗΓΟΡΟ είναι? iPhone 14 pro vs iPhone 12 Pro

Πόσο πιο ΓΡΗΓΟΡΟ είναι? iPhone 14 pro vs iPhone 12 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Η Apple είναι η εταιρεία που φημίζεται δικαίως για το τον τρόπο που τα τηλέφωνα της διατηρούν την απόδοση τους σε βάθος χρόνου με τον καλύτερο τρόπο. Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε, πως μετά από σχεδόν 2.5 χρόνια, το iPhone 12 Pro έχει διατηρήσει και αυτό την απόδοση του και πόσο πιο γρήγορο είναι σε απλή καθημερινή χρήση το νεότερο iPhone 14 pro.

Φυσικά, η εταιρεία κάνει πολλές ακόμα αλλάγές και βελτιώσεις σε κάθε νεότερο της μοντέλο, όπως οι καλύτερες κάμερες, αλλά και η οθόνη που εδώ και ένα χρόνο, από το iPhone 13 Pro έχει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα δύο κορυφαία μοντέλα κάθε σειράς. Παρόλα αυτά, η εταιρεία προσπαθεί και συνήθως πετυχαίνει ιδιαίτερα καλά, να διατηρεί μια κοινή λογική σε καθημερινή χρήση, και αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της που κάνουν τους ιδιοκτήτες των συσκευών της να τις αντικαθιστούν συνήθως με κάποιο νεότερο δικό της μοντέλο.

Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, για απλή καθημερινή χρήση, ο A14 Bionic επεξεργαστής της Apple είναι απόλυτα ικανοποιητικός σε απόδοση, ακόμα και σε σύγκριση με τον προφανώς νεότερο και ισχυρότερο συνολικά A16 Bionic. Υπάρχει προφανώς διαφορά στην απόδοση μεταξύ τους, αν τη μετρήσει κανείς μέσω συνηθισμένων Benchmarks, η οποία όμως είναι δύσκολο να γίνει ορατή σε καθημερινή χρήση. Το iPhone 14 Pro με την τεχνικά υψηλότερη απόδοση του, απλά εξασφαλίζει ότι και αυτό σε περισσότερο από δύο χρόνια, θα διατηρεί το ίδιο καλά, αν όχι και καλύτερα την απόδοση που έχει μέχρι και σήμερα το iPhone 12 Pro.

Το iOS 16 και οι νεότερες iOS 16.1.2 και σύντομα iOS 16.2 εκδόσεις, “τρέχουν” χωρίς κανένα πρόβλημα στο iPhone 12 Pro, όπως και όλα τα μοντέλα της σειράς. Μάλιστα είναι κανονικά διαθέσιμες και για ακόμα παλαιότερα μοντέλα της εταιρίας, όπως το iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Με το iOS 16.2 η Apple προσθέτει επιτέλους και μερικές χρήσιμες επιλογές που έπρεπε να υπάρχουν ήδη στο Always On display των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ο τρόπος όμως που η Apple υποστηρίζει τα προϊόντα της συνεχόμενα για τα επόμενα πολλά χρόνια είναι σχεδόν μοναδικός. Ακόμα και αν υπάρχει σταδιακά μια διαφορά στην απόδοση παλαιότερων μοντέλων, παραμένει ενδιαφέρον το ότι η εταιρία παραδοσιακά δεν αφαιρεί βασικές δυνατότητες που έχουν τα νεότερα iPhone 14.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights