Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G51 5g: Σε λογική τιμή

Motorola G51 5g: Σε λογική τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Το Motorola G51 5G είναι ένα παλαιότερο μεν, ιδιαίτερα ενδιαφέρον και οικονομικό όμως Smartphone από την εταιρεία, και μιας και έχουμε… χρόνο αυτή την περίοδο, αυτό είναι ένα Unboxing video και μια Hands on γνωριμία μαζί του. Η Motorola έχει περισσότερο από δύο χρόνια τώρα, που εστιάζει στην μεσαία κατηγορία τιμής, με προτάσεις που έχουν σίγουρα ενδιαφέρον για τα χαρακτηριστικά τους.

Το Motorola G51 έχει μια οθόνη 6.8 ιντσών με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, που είναι κάτι “σπάνιο” στην κατηγορία των 200+ ευρώ, ενώ ο Snapdragon 480+ επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, είναι όσο ισχυρός “πρέπει” για καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα. Η βασική του κάμερα έχει ονομαστική ανάλυση 50mp, προφανώς με έναν αισθητήρα που ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία τιμής, αλλά το Motorola G51 5G έχει και μια ακόμα Ultrawide κάμερα στα 8mp που δυστυχώς έχει αρχίσει και… εξαφανίζεται σε αυτή την κατηγορία.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh όπως συνηθίζεται άλλωστε σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα Smartphones. Στη συσκευασία του περιλαμβάνεται κανονικά φορτιστής, κάτι που δεν θεωρείται πλέον δυστυχώς δεδομένο, έστω και αν είναι ένας φορτιστής των 10W. Δυστυχώς παρόλα αυτά, το Motorola G51 5G έρχεται με Android 11, μια αρκετά παλαιότερη έκδοση δυστυχώς του λειτουργικού συστήματος της Google, ενώ η εταιρεία δεν έχει την καλύτερη “παράδοση” στην αναβάθμιση ειδικά οικονομικότερων μοντέλων της όπως το συγκεκριμένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights