Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G31: ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για τα χρήματα του

Motorola G31: ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για τα χρήματα του

απο Kostas Gliatiotis

To Motorola G31 είναι ένα παλαιότερο, αλλά ιδιαίτερα οικονομικό και ενδιαφέρον Smartphone της εταιρείας. Αυτό είναι τυπικά ένα… Unboxing video και μια πρώτη γνωριμία με τη συσκευή. Έρχεται με μια AMOLED οθόνη και μάλιστα ένα FullHD Panel στα 2400×1080 pixels, οθόνη που δεν θεωρείται συνηθισμένη στην κατηγορία τιμής του.

H βασική κάμερα έχει ονομαστική ανάλυση 50mp και λογική απόδοση στην πράξη, με δεδομένο το ότι χρησιμοποιείται ένας αισθητήρας που ταιριάζει “τεχνικά” σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το Motorola G31 όμως έχει και μια δεύτερη Ultra wide κάμερα, και μάλιστα στα 8mp, σε μια κατηγορία τιμής που πλέον δυστυχώς υπάρχουν προτάσεις από άλλες εταιρείες χωρίς καμία κάμερα αυτού του είδους.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο παλαιότερος αναμενόμενα, Helio G85 επεξεργαστής της Mediatek, με επιδόσεις που είναι απλά αρκετά “καλές”  για την απλή καθημερινή χρήση που έχει σχεδιαστεί το Motorola G31. Η βασική του έκδοση, που κοστίζει περίπου 180 ευρώ επίσημα στη χώρα μας, έχει 4GB μνήμης RAM και 64GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το μοναδικό “μειονέκτημα” είναι η ύπαρξη του παλαιότερου πλέον Android 11 λειτουργικού συστήματος της Google, και η δυστυχώς μέχρι και σήμερα όχι ιδιαίτερα “καλή” πολιτική αναβαθμίσεων της εταιρείας. Οι επεμβάσεις που κάνει η Motorola στο γραφικό περιβάλλον είναι όπως πάντα περιορισμένες σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως αυτή της κάμερας, και συνήθως προσθέτουν χρήσιμες δυνατότητες που αποτελούν πλέον χαρακτηριστική διαφορά των συσκευών της εταιρείας.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του Motorola G31 έχει χωρητικότητα 5.000mAh, με αναμενόμενα ιδιαίτερα καλή απόδοση λόγω του περιορισμένης κατανάλωσης Hardware της συσκευής. Η φόρτιση παρόλα αυτά, γίνεται με μόλις 10W με τον φορτιστή που έχει στη συσκευασία του το Smartphone, φορτιστής που δυστυχώς για άλλες εταιρείες δεν θεωρείται δεδομένος πλέον ακόμα και σε αυτή την σημαντικά χαμηλή κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights