Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy S23 Ultra vs Galaxy S22 Ultra: ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Galaxy S23 Ultra vs Galaxy S22 Ultra: ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

απο Kostas Gliatiotis

To Samsung Galaxy S23 Ultra είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της εταιρείας. Οι διαφορές του από το αμέσως προηγούμενο Galaxy S22 Ultra, είναι λίγες με μια πρώτη ματιά, σημαντικές όμως στην πράξη. Στο συγκεκριμένο Galaxy S23 Ultra vs Galaxy S22 Ultra video λοιπόν, βλέπουμε αναλυτικά τις διαφορές αλλά και τις ομοιότητες μεταξύ των δύο κορυφαίων Samsung Smartphones.

Η αλλαγή στην οποία… ετσιάζει η Samsung, είναι η βασική κάμερα των 200mp του νέου Galaxy S23 Ultra, σε συνδυασμό με την καλύτερη επεξεργασία των δεδομένων από αυτή που μπορεί να κάνει το νεότερο μοντέλο. Η δεύτερη Ultrawide κάμερα, έχει μια μικρή αλλαγή στον αισθητήρα που χρησιμοποιεί, διατηρεί όμως τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτή του Galaxy s22 ultra. Η ανάλυση στα 12mp είναι ίσως “χαμηλότερη” από αυτή που προσφέρει ο ανταγωνισμός, έχει όμως Dual Pixel auto focus και μεγάλο φυσικό μέγεθος σαν αισθητήρας για το συγκεκριμένο είδος κάμερας. Δυστυχώς τώρα, οι άλλες δύο κάμερες με το 3Χ και 10Χ οπτικό zoom παραμένουν ακριβώς οι ίδιες στα δύο Smartphones.

Αντίστοιχα, και η οθόνη του Galaxy S23 Ultra είναι τεχνικά όμοια με αυτή του προκατόχου του. Έχει το ίδιο μέγεθος στις 6.8 ίντσες, το ίδιο εντυπωσιακό AMOLED 2X Panel στα 120Hz με ονομαστική ανάλυση 3088x1080pixels και την χρωματική απόδοση που μας έχει συνηθίσει η Samsung.

Η πιο ουσιαστική αλλαγή με διαφορά είναι ο νεότερος Snapdragon 8 gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του Galaxy S23 Ultra. Έρχεται όχι μόνο με σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις, αλλά και με δραματικά βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τον Exynos 2200 στο εσωτερικό του Galaxy S22 Ultra. Παρόλα αυτά, η βασική έκδοση του νεότερου μοντέλου, παρότι έχει 256GB διαθέσιμου χώρου, έρχεται με 8GB RAM αντί για 12GB στην αντίστοιχη έκδοση του Galaxy S22 Ultra επίσης με τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό των δύο συσκευών, είναι ακριβώς η ίδια, με χωρητικότητα 5.000mAh. Η απόδοση της είναι σημαντικά βελτιωμένη χάρη στον νέο επεξεργαστή του Galaxy S23 Ultra, δυστυχώς όμως δεν έχει βελτιωθεί αντίστοιχα και η ταχύτητα με την οποία φορτίζει, αφού παραμένει θεωρητικά στα 45W, με το Smartphone να χρειάζεται παρόλα αυτά μια ώρα περίπου για να την φορτίσει πλήρως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights