Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo X90 Pro unboxing video: Φωτογραφικά άριστο

Vivo X90 Pro unboxing video: Φωτογραφικά άριστο

απο Kostas Gliatiotis

Το Vivo X90 Pro είναι το νεότερο, κορυφαίο φωτογραφικά και όχι μόνο Smartphone της εταιρείας, και αυτό είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί του στο unboxing video του. Έρχεται με μια εντυπωσιακή τεχνικά βασική κάμερα με τον IMX989 αισθητήρα της Sony, τύπου μιας ίντσας για μια ακόμα φορά σε συνεργασία με την Zeiss.

Οι φακοί σε κάθε κάμερα του Vivo X90 Pro είναι σχεδιασμένοι λοιπόν από την Zeiss, με την μοναδική T* επίστρωση που μειώνει τις αντανακλάσεις από το φωτισμό. Το Vivo X90 Pro έχει στο εσωτερικό του το Custom V2 chip που έχει σχεδιάσει για μια ακόμα φορά η εταιρεία για την επεξεργασία των δεδομένων από τις κάμερες του X90 Pro. Η δεύτερη κάμερα έχει πλέον 2X οπτικό Zoom, με έναν φακό των 50mm που σύμφωνα με την Zeiss και την Vivo είναι η ιδανική επιλογή για φωτογραφίες πορτραίτου. Η τρίτη κάμερα είναι αναμενόμενα αυτή με τον Ultra wide φακό, και έναν αισθητήρα πλέον των 12mp. Έχει και Auto focus που της δίνει τη δυνατότητα να εστιάζει πάντα σωστά εκεί που πρέπει αλλά να βγάζει και macro φωτογραφίες από μικρή απόσταση.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας διαφορετικός επεξεργαστής, ο Dimensity 9200 της Mediatek, κατασκευασμένος με την ίδια ακριβώς τεχνική και λιθογραφία στα 4nm με τον Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm. Με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, και μικρή υπαρκτή διαφορά σε απόδοση, που όπως πάντα μάλλον είναι περισσότερο ορατή σε συγκεκριμένα benchmarks. Η βασική έκδοση του Vivo X90 Pro που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, έχει 12GB διαθέσιμης μνήμης RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, και στα 1.199 ευρώ είναι σημαντικά “φθηνότερη” από τον βασικό ανταγωνισμό του.

Διαφορετική είναι και η οθόνη του Vivo X90 Pro, στις 6.78 ίντσες και με ονομαστική ανάλυση 2800×1260 pixels, είναι φυσικά και εδώ ένα AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και 10-bit εύρος χρώματος. Τα μέγιστα επίπεδα φωτισμού φτάνουν τα 1.300 nits και φυσικά η οθόνη υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου, με το HDR10+ πρότυπο.

Τέλος, το Vivo X90 pro έχει μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.870mAh στο εσωτερικό του, και φορτίζει με 120W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Κάτι που δυστυχώς πρέπει πλέον να αναφέρεται ξεχωριστά γιατί δεν θεωρείται δεδομένο από όλες τις εταιρείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights