Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo X90 Pro vs Galaxy S23 Ultra camera test (video)

Vivo X90 Pro vs Galaxy S23 Ultra camera test (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S23 Ultra έχει τέσσερις ιδιαίτερα ικανές κάμερες, όπως όμως αντίστοιχα ικανές είναι και οι τρεις κάμερες του Vivo X90 Pro. Σο συγκεκριμένο βίντεο, για μια ακόμα φορά, βλέπουμε τα αποτελέσματα σε… προτίμηση, ανάμεσα σε 12 διαφορετικές φωτογραφίες από τα δύο Smartphones κατά τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά της νύχτας με την βασική αλλά και με την Ultrawide κάμερα.

Προφανώς και κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι πιο ζωντανές και όμορφες φωτογραφίες του Galaxy S23 Ultra είναι προτιμότερες, χωρίς απαραίτητα να είναι ρεαλιστικές, όμως σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού, η διαφορά υπέρ του Vivo X90 Pro είναι… εντυπωσιακή. To Galaxy S23 Ultra χρησιμοποιεί ώς γνωστόν τον HP2 αισθητήρα των 200mp που η εταιρεία έχει σχεδιάσει αποκλεισιτκά για το κορυφαίο της μοντέλο, και είναι τεχνικά ο καλύτερος αισθητήρας με την συγκεκριμένη ονομαστική ανάλυση.

Galaxy s23 ultraGalaxy s23 ultraGalaxy s23 ultra

Το Vivo X90 pro, έχει μια αρκετά διαφορετική “προσέγγιση” αφού η εταιρεία θεωρεί ότι ένας όσο το δυνατόν μεγαλύτερος σε μέγεθος αισθητήρας, με έναν ποιοτικό φακό μπορεί να παράγει καλύτερα αποτελέσματα. Ο IMX989 αισθητήρας της Sony λοιπόν, με φυσικό μέγεθος τύπου μιας ίντσας, και ο φακός με 8 διαφορετικά στοιχεία που είναι σχεδιασμένος σε συνεργασία με την Zeiss πετυχαίνει ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Galaxy s23 ultraGalaxy s23 ultraGalaxy s23 ultra

Η Ultra wide κάμερα τώρα, είναι ένας τομέας όπου τεχνικά τουλάχιστον “υπερτερεί” το Galaxy S23 Ultra. Η ονομαστική ανάλυση στα 12mp είναι ίδια και για τις δύο συσκευές. Αυτή του Smartphone της Samsung έχει εδώ έναν μεγαλυτερο σε μέγεθος αισθητήρα, ενώ έχει και Dual Pixel auto focus, με το X90 Pro να προσφέρει παρόλα αυτά επίσης αυτόματη εστίαση για την δική του συγκεκριμένη κάμερα.

Τέλος, προφανώς και τα δύο Smartphones είναι ιδιαίτερα αποδοτικά στον τρόπο που επεξεργάζονται τα δεδομένα από όλες τις κάμερες που διαθέτουν. Ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής στο εσωτερικό του Galaxy S23 Ultra έχει αποδείξει τις … ικανότητες του και σε αυτόν τον τομέα, ενω η Vivο χρησιμοποιεί στο X90 pro το νεότερο Custom V2 chip που έχει αναπτύξει για την επεξεργασία των δεδομένων από τις κάμερες σε φωτογραφίες και βίντεο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights