Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A54: Η επόμενη γενιά

Samsung Galaxy A54: Η επόμενη γενιά

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Samsung Galaxy A54 είναι το καλύτερο πλέον, θεωρητικά και πρακτικά Smartphone της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία. Έρχεται με συγκεκριμένες βελτιώσεις και αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, το ιδιαίτερα δημοφιλές μέχρι και σήμερα Galaxy A53.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί πλέον τον IMX766 αισθητήρα της Sony, με OIS και Dual Pixel auto focus ενώ έστω και… τυπικά και θεωρητικά, το Galaxy A54 έχει και το “Nightography” Mode της Samsung, για καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Η δεύτερη Ultra wide κάμερα διατηρεί την ανάλυση των 12mp, σε μια εποχή  που δυστυχώς οι κάμερες αυτού του είδους έχουν χαμηλότερη ανάλυση ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερα Smartphones. Η Samsung αφαίρεσε (επιτέλους) την κάμερα με τον αισθητήρα… βάθους από το Galaxy A54 και πλέον η τρίτη και τελευταία από αυτές, είναι μια macro κάμερα για φωτογραφίες από μικρή απόσταση με ανάλυση και πάλι στα 5mp δυστυχώς όμως χωρίς auto focus.

Η οθόνη του παραμένει ένα AMOLED Panel με 120Hz ρυθμό ανανέωσης που όμως πλέον μπορεί να προσαρμοστεί “δυναμικά” ανάμεσα σε 60 και 120Hz. Σϋμφωνα με την Samsung, η οθόνη του Galaxy A54 έχει και καλύτερη μέγιστη φωτεινότητα στα 1.000nits, που παραμένει “εντυπωσιακό” νούμερο για την μεσαία κατηγορία τιμής. Είναι παρόλα αυτά, ελάχιστα μικρότερη στις 6.4 ίντσες σε σύγκριση με την οθόνη του αμέσως προηγούμενου Galaxy A53.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο νέος Exynos 1380 επεξεργαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung, πλέον σε λιθογραφία 5nm. Η βασική του έκδοση πλέον έρχεται με 8GB διαθέσιμης μνήμης RAM στη χώρα μας, και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και σε έκδοση με 256GB και επίσης 8GB RAM.

Το Galaxy A54 είναι κατασκευασμένο από Gorilla Glass στο πίσω μέρος του, μια αλλαγή για την σειρά Galaxy A από τη Samsung μετά από πολλά… χρόνια, ενώ διατηρεί την πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Διατηρεί την μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh στο εσωτερικό του, δυστυχώς όμως διατηρεί και την φόρτιση με μόλις 25W για μια ακόμα χρονιά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights