Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi 13 Lite video

Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi 13 Lite video

απο Kostas Gliatiotis

To Samsung Galaxy A54 και το Xiaomi 13 Lite είναι δύο κορυφαία smartphones στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Το καθένα έχει προφανώς τα πλεονεκτήματα του, και τα βλέπουμε αναλυτικά στο συγκεκριμένο vs video. Για το Galaxy A54, το πλεονέκτημα του γραφικού περιβάλλοντος της samsung παραμένει, όπως και το ότι για κάποιο λόγο, το xiaomi 13 lite έρχεται στις αρχές του 2023 πλέον με το αμέσως προηγούμενο android 12 λειτουργικό σύστημα της google, κάτω βέβαια από το νεότερο αντίστοιχα MIUI 14 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας.

Η οθόνη είναι μια από τις “διαφορές” μεταξύ τους στο σύνολο των χαρακτηριστικών της. Είναι ένα AMOLED Panel και για τα δύο smartphones, με αυτή του xiaomi 13 lite να είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος στις 6.55 ίντσες αντί για 6.4 ίντσες στην περίπτωση αυτής του Galaxy A54. Υποστηρίζουν και τα δύο την προβολή HDR περιεχομένου με το HDR10+ πρότυπο, όμως το xiaomi 13 lite υποστηρίζει και το Dolby vision HDR που είναι σημαντικά πιο διαδεδομένο σε streaming υπηρεσίες όπως το netflix και το Disney+

Τα δύο smartphones “μοιράζονται” την ίδια βασική κάμερα με τον IMX766 αισθητήρα της Sony, που έχει αποδείξει την απόδοση του σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές από διαφορετικές εταιρείες. Στο Galaxy A54 όμως η βασική κάμερα έχει και μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της, κάτι που δυστυχώς απουσιάζει από το xiaomi 13 lite. Το smartphone της Samsung έχει ένα πλεονέκτημα και στην ultra wide κάμερα αφού έχει έναν αισθητήρα των 12mp με σημαντικά καλύτερη απόδοση από την αντίστοιχη κάμερα των 8mp στο xiaomi 13 lite.

Το hardware των δύο συσκευών διαφέρει επίσης σημανιτκά, αυτή τη φορά με πλεονέκτημα για το xiaomi 13 lite. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο σημαντικά νεότερος snapdragon 7 gen 1 επεξεργαστής της qualcomm, σε σύγκριση με τον νέο θεωρητικά, αλλά παλαιότερης αρχιτεκτονικής Exynos 1380 επεξεργαστή της samsung στο εσωτερικό του Galaxy A54. Παρόλα αυτά, τα δύο smartphones έρχονται πλέον επιτέλους με 8GB μνήμης RAM στην βασική τους έκδοση. Το xiaomi 13 lite έρχεται με 256GB διαθέσιμου χώρου, ενώ το galaxy A54 υπάρχει σε δύο εκδόσεις, με 128 και 256GB.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του Galaxy A54 έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα στις 5.000mAh σε σύγκριση με αυτή του xiaomi 13 lite με χωρητικότητα 4.500mAh. Παρόλα αυτά, το smartphone της xiaomi έχει ένα σημανιτκό πλεονέκτημα στην ταχύτητα φόρτισης με 67w σε σύγκριση με τα μολις 25w για το Galaxy A54 το οποίο συνεχίζει την κακή πολιτική της samsung να μην περιλαμβάνει φορτιστή στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights