Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ iOS 16.4 και Voice isolation σε iPhone

iOS 16.4 και Voice isolation σε iPhone

απο Kostas Gliatiotis

H επόμενη έκδοση του iOS 16.4 φέρνει μια χρήσιμη αν και όχι ιδιαίτερα σημαντική νέα δυνατότητα σε μια μεγάλη γκάμα από iPhone της Apple, και την βλέπουμε σε ένα σύντομο βίντεο με το iPhone 14 Pro. Το Voice Isolation, υπάρχει ήδη σαν δυνατότητα από το παλαιότερο πλέον iOS 15 και μπορεί να απομονώσει την φωνή μας από κάθε ήχο και θόρυβο στο περιβάλλον γύρω μας.

Πλέον μπορεί να ενεργοποιηθεί και για κλήσεις φωνής, αφού μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο για το Facetime, και μερικές ακόμα εφαρμογές. Η ενεργοποίηση και η λειτουργία του δεν χρειάζεται υποστήριξη από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αφού είναι χαρακτηριστικό που λειτουργεί “τοπικά” στο ίδιο το iPhone, με την απόδοση του να είναι και στην πράξη ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η Apple όπως πάντα άλλωστε, δεν κάνει γνωστό σε πόσο παλαιότερα μοντέλα θα προστεθεί σαν δυνατότητα, είναι όμως βέβαιο ότι θα υπάρχει στα iphone 14 pro max, iphone 14 pro, iphone 14 plus, iphone 14 καθώς και τις αμέσως προηγούμενες σειρές των iPhone 13 και iPhone 12.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights