Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy A54 vs Note 12 Pro+ 5G: Υπάρχουν σημαντικές διαφορές

Galaxy A54 vs Note 12 Pro+ 5G: Υπάρχουν σημαντικές διαφορές

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy A54 είναι το καλύτερο smartphone της Samsung στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, και το Note 12 Pro+ 5G αυτό της Xiaomi αντίστοιχα. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ τους, οι οποίες είναι περισσότερες και πιο σημαντικές από ότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά.

Η βασική τους κάμερα είναι μια από αυτές, αφού ο samsung HP3 αισθητήρας των 200mp έχει θεωρητικά υψηλότερη ονομαστική ανάλυση, παρόλα αυτά η κάμερα του galaxt A54 χρησιμοποιεί τον ποιοτικό και μέχρι πριν λίγο καιρό κορυφαίο ΙΜΧ766 αισθητήρα των 50mp της Sony. Η βασική κάμερα και στα δύο smartphones έχει OIS. Η δεύτερη ultra wide κάμερα του Note 12 Pro+ 5G δυστυχώς διατηρεί τον αισθητήρα των 8mp και εδώ το Galaxy A54 έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα με τον αισθητήρα των 12mp.

Μια από τις σημαντικότερες διαφορές όμως μεταξύ των δύο smartphones, που δεν είναι άμεσα ορατή είναι η οθόνη τους. Εκτός από την διαφορά στο μέγεθος, με αυτή του Galaxy A54 να είναι στις 6.4 ίντσες και αυτή του Note 12 Pro+ 5G στις 6.67, το smartphone της Xiaomi εκτός από τον HDR10+ πρότυπο υποστηρίζει και το dolby vision HDR πρότυπο που είναι διαδεδομένο σε υπηρεσίες όπως το netflix και το disney+. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα 120Hz και για τις δύο οθόνες, αυτή του galaxy A54 μπορεί να τον προσαρμόζει ανάμεσα σε 60 και 120Hz με αυτη του Note 12 Pro+ 5G να έχει τρεις διαφορετικές “επιλογές” ανάμεσα σε 60, 90 και 120Hz.

O Exynos 1380 επεξεργαστής της Samsung στο εσωτερικό του Galaxy A54 έχει ένα 10% θεωρητικά υψηλότερη απόδοση από τον Dimensity 1080 της Mediatek που χρησιμοποιεί το Note 12 Pro+ 5G. Όμως το smartphone της Xiaomi στην βασική του έκδοση έρχεται με 256GB διαθέσιμου χώρου, που είναι ακριβώς ο διπλάσιος από αυτόν που έχει το Galaxy A54 στα ίδια χρήματα.

Τέλος, μια ενοχλητική διαφορά μεταξύ τους είναι ο ρυθμός φόρτισης που είναι στα 120w για το Note 12 pro+ με το Galaxy A54 να φορτίζει σχεδόν… πέντε φορές πιο αργά με 25W. Το ίδιο ενοχλεί πλέον και η απουσία του φορτιστή από τη συσκευασία για το smartphone της Samsung. #galaxya54 #note12proplus #samsung #xiaomi #xiaominote12pro #note12pro5g #redminote12proplus #redminote12pro #greek #in2mobile

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights