Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Οι αλλαγές από το Galaxy Z Flip 4 στο Galaxy Z Flip 5

Οι αλλαγές από το Galaxy Z Flip 4 στο Galaxy Z Flip 5

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy Z flip 5 είναι το νεότερο foldable smartphone τύπου… clamshell από τη Samsung. Έχει συγκεκριμένες διαφορές σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς, και οι διαφορές αυτές είναι προφανώς και το αντικείμενο του συγκεκριμένου video. Η πιο σημαντική πρακτικά και οπτικά, είναι προφανώς η σημαντικά μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη στο Galaxy Z Flip 5.

Το αμέσως προηγούμενο Galaxy Z Flip 4 είχε μια πρακτική μέχρι ένα σημείο, αλλά σημαντικά μικρότερη εξωτερική οθόνη. Η επόμενη σημαντική αλλαγή που έχει κάνει η Samsung στο galaxy Z Flip 5 αφορά τον μηχανισμό με τον οποίο… ανοίγει την οθόνη του. Αυτός πλέον δεν έχει κάποιο ορατό κενό οταν είναι κλειστό το τηλέφωνο, κάτι που έχει πρακτικά αλλά και οπτικά πλεονεκτήματα. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία έχει μειώσει και το πόσο “ορατό” είναι το σημείο στο οποίο διπλώνει η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 5, χωρίς και πάλι όμως η διαφορά να είναι τόσο σημαντική σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο.

Η ίδια η οθόνη του Galaxy Z Flip 5 τώρα, διατηρεί το ίδιο ακριβώς μέγεθος και την ίδια ανάλυση με αυτή του galaxy Z Flip 4. Έχει όμως δύο αλλαγές και εδώ. Η πρώτη είναι ότι το πλαίσιο γύρω της είναι αισθητά μικρότερο, και η δεύτερη και πιο σημαντική είναι η φωτεινότητα της. Αυτή μπορεί να φτάσει πλέον θεωρητικά έως και τα 1.750nits, και στην πράξη σε όλες τις συνθήκες είναι πραγματικά πιο φωτεινή και ευανάγνωστη.

Ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της qualcomm στο εσωτερικό του νεότερου μοντέλου, είναι αναμενόμενα ο ισχυρότερος που υπάρχει διαθέσιμος για οποιδήποτε Android Smartphone. Οι επιδόσεις που προσφέρει στο Galaxy Z Flip 5 είναι χαρακτηριστικά υψηλότερες από αυτές που θα χρειαστεί κανείς τώρα αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Έρχεται όμως και με σημαντικές βελτιώσεις στην κατανάλωση ενέργειας, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές σε ένα foldable smartphone αυτού του είδους.

Οι κάμερες στο Galaxy Z Flip 5 παραμένουν ακριβώς οι ίδιες σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο τεχνικά, με διαφορετική απόδοση παρόλα αυτά στην πράξη. Η ανάλυση των 12mp για την βασική από αυτές, δεν είναι “μειονέκτημα” σε έναν αισθητήρα με πραγματικά μεγάλο φυσικό μέγεθος, και τα πλεονεκτήματα που αυτό έχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αντίστοιχα και η Ultrawide κάμερα έχει την ίδια ανάλυση στα 12mp και απόδοση απόλυτα ικανοποιητική στην πράξη.

Δυστυχώς τέλος, η εταιρεία δεν έχει κάνει καποια ουσιαστική αλλαγή στην μπαταρία του galaxy Z Flip 5. H χωρητικότητα της παραμένει στις 3.700mAh και ακόμα πιο ενοχλητικό είναι ότι συνεχίζει να φορτίζει με μόλις 25W όπως ακριβώς και το Galaxy Z Flip 4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights