Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Τι είναι το Samsung DeX Mode

Τι είναι το Samsung DeX Mode

απο Kostas Gliatiotis

To DeX Mode είναι ένα ξεχωριστό γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει η Samsung για τα κορυφαία της Smartphones και Tablets. Η διαφορά είναι ότι στα Tablets της εταιρείας, όπως το εντυπωσιακό Galaxy Tab S9+ που έχω στα χέρια μου, μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα στην οθόνη τους, χωρίς να το συνδέσουμε σε κάποια εξωτερική οθόνη.

Το πλεονέκτημα του DeX Mode, είναι ότι μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή μας όπως έναν φορητό ή και σταθερό υπολογιστή. Με ένα γραφικό περιβάλλον που μας επιτρέπει να έχουμε ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές ανοιχτές, την κάθε μια στο δικό της μικρό παράθυρο. Έχουμε τη δυνατότητα φυσικά να αλλάξουμε το μέγεθος που έχει κάθε παράθυρο, να το “κατεβάσουμε” στην taskbar αλλά και για κάποιο λόγο να αλλάξουμε την ορατότητα του αν θέλουμε προσωρινά να δούμε κάτι που είναι… πίσω από αυτό.

Πλέον, η Samsung επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εφαρμογών που έχουμε στο Tablet μας, στο DeX Mode, ακόμα και όσες δεν είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν σε δικό τους ξεχωριστό παράθυρο, χωρίς παρόλα αυτά προβλήματα στην εκτέλεση τους. Το διαφορετικό γραφικό περιβάλλον του DeX Mode έρχεται με μερικές ακόμα αλλαγές. Στο κάτω δεξί άκρο της οθόνης, η ημερομηνία και η ώρα, οι πληροφορίες για το δίκτυο που έχουμε συνδεθεί όπως και οι ειδοποιήσεις μας εμφανίζονται και πάλι με έναν τρόπο που θυμίζει το γραφικό περιβάλλον ενος υπολογιστή.

Είναι σχεδιασμένο φυσικά να λειτουργεί με το S-Pen, την γραφίδα που υποστηρίζει το Galaxy Tab S9+ όπως και όλα τα κορυφαία Tablet αλλά και Smartphones της Samsung. Υποστηρίζει φυσικά και τη σύνδεση πληκτρολογίου αλλά και mouse είτε με καλώδιο είτε ακόμα πιο εύκολα ασύρματα μέσω Bluetooth προκειμένου να έχουμε ακόμα περισσότερο την ευκολία που προσφέρει ένας φορητός υπολογιστής.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights