Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch GT 4 41mm: ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

HUAWEI Watch GT 4 41mm: ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

απο Kostas Gliatiotis

Η HUAWEI γνωρίζει πολύ καλά ότι το ρολόι είτε είναι έξυπνο είτε…όχι πρέπει να εκφράζει το προσωπικό στυλ του καθενός. Δεν μπορεί να είναι ίδιο για όλους, και το νέο watch GT 4 41mm είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό. Σχεδιασμένο για γυναικείο χέρι … κάθε είδους, έχει το στυλ, την πολυτέλεια και την ομορφιά που ταιριάζει σε ένα αξεσουάρ στην καθημερινότητα μας που μπορεί να κρύβει την τεχνολογία μέσα σε ένα κόσμημα.

Κατασκευασμένο από ατσάλι στην κάσα του, και με ανθεκτικό γυαλί στην οθόνη του, έχει την ποιότητα που πρέπει να ταιριάζει με την πολυτέλεια και φυσικά έρχεται με πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη αλλά και αντοχή σε βάθος έως 50 μέτρων.

Το watch GT 4 41mm έρχεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ώστε να μπορεί να βρει ο καθένας και η κάθε μια αυτή που του/της ταιριάζει. Με δερμάτινο λουράκι, μπρασελέ από ατσάλι και μια Τρίτη έκδοση με το έξυπνα σχεδιασμένο και πρακτικό «πλέγμα» από ατσάλι στο λουράκι του.

Όλες οι εκδόσεις, φυσικά έχουν αντίστοιχα όλες τις δυνατότητες που κάνουν και το Watch GT 4 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του. Με την δυνατότητα μέτρησης σε 24ωρη βάση των καρδιακών παλμών μας, την βελτιωμένη παρακολούθηση και μέτρηση της διάρκειας και ποιότητας του ύπνου μας, και φυσικά την συνολική παρακολούθηση της υγείας και της άσκησης μας.

Πλέον και με την δυνατότητα να «παρακολουθεί» τις θερμίδες που καταναλώνουμε αλλά και αυτές που … παίρνουμε με το φαγητό μας. Όπως πάντα όλες αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται σε ένα σωστά δομημένο γραφικό περιβάλλον και στο ίδιο το Watch GT 4 αλλά και στην εφαρμογή του HUAWEI Health.

Εκτός από το «συνηθισμένο» του να μπορεί να παρακολουθήσει και να καταγράψει περισσότερα από 100 είδη άθλησης, το Watch GT 4 41mm έχει διαφορετική και βελτιωμένη κεραία για ακόμα καλύτερη λήψη μέσω του Dual Band sυστήματος που υποστηρίζει πέντε διαφορετικά συστήματα εντοπισμού της θέσης μας.

Το Watch GT 4 στην έκδοση των 41mm έχει μπαταρία που μπορεί να ξεπεράσει τις 7 ημέρες λειτουργίας, και για μια ακόμα φορά προσφέρει την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης σε οποιαδήποτε βάση εκτός από αυτή της HUAWEI με το πρότυπο Qi.

Το watch GT 4 41mm θα είναι διαθέσιμο επίσημα στη χώρα μας σε τιμές από 249 ευρώ ανάλογα την έκδοση προκειμένου να μπορεί καθένας να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στο στυλ και φυσικά τα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights