Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ iPhone 15 PLUS

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ iPhone 15 PLUS

απο Kostas Gliatiotis

To iPhone 15 Plus είναι το δεύτερο, μεγάλο σε μέγεθος και με μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, μοντέλο της νέας σειράς από την Apple. Έχει μερικές χρήσιμες διαφορές και αλλαγές σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο iPhone 14 Plus, και … αναμενόμενα το γνωρίζουμε στο δικό του video.

Το iPhone 15 Plus, έχει επιτέλους μια USB Type-C θύρα στο κάτω μέρος του, όπως και τα τέσσερα πλέον μοντέλα της νέας σειράς. Στα μη Pro μοντέλα όμως, η θύρα αυτή υποστηρίζει το απαρχαιωμένο όμως πλέον USB 2.0 πρότυπο, με σημαντικά πιο αργή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και όχι μόνο.

Η οθόνη του iPhone 15 Plus έχει πλέον… dynamic island στη θέση του notch, και συνεχίζει να φιλοξενεί τους αισθητήρες για το faceID καθώς και την μπροστινή του κάμερα. Η ίδια η οθόνη όμως, συνεχίζει δυστυχώς να είναι ένα Panel στα 60Hz, ρυθμός ανανέωσης που δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε ένα smartphone με αυτό το κόστος. Παρόλα αυτά, η Super Retina XDR οθόνη του iPhone 15 plus, είναι πλέον εντυπωσιακά φωτεινή, με μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα τα 2.000nits.

Πλέον, η βασική κάμερα του iPhone 15 Plus έχει ονομαστική ανάλυση 48mp, με έναν όμως διαφορετικό, και μικρότερο σε μέγεθος αισθητήρα από την κάμερα των iPhone 14 Pro, Iphone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro max. Συνεχίζει να σταθεροποιεί τον αισθητήρα και όχι τον φακό της, ενώ η ανάλυση των φωτογραφιών που μπορεί να βγάλει, είναι πλέον 12 ή 24mp με μια διαφορετική τεχνική που χρησιμοποιεί η Apple.

Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό, παραμένει στα 12mp και χωρίς auto focus, όπως και σε όλα τα μη pro μοντέλα της εταιρείας.

Στο εσωτερικό του iPhone 15 Plus, βρίσκεται ο A16 Bionic επεξεργαστής που σχεδιάζει η ίδια η Apple, και συνεχίζει να έχει εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμα και ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του. Το iphone 15 Plus έχει πλέον 6GB RAM σε όλες τις εκδόσεις του, όπως φυσικά και το “απλό” iphone 15.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights