Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 15 : Η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Apple iPhone 15 : Η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 15 ειναι το πιο “απλό” θεωρητικά μοντέλο της νέας σειράς από την apple. Είναι όμως ρεαλιστικά και η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν ένα smartphone της εταιρείας με λογικό μέγεθος και πρακτικά δεν έχουν… ανάγκη όσα προσφέρει το iPhone 15 Pro ενώ δεν θέλουν ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος όπως το iPhone 15 Pro Max και το iPhone 15 Plus.

Έρχεται με μια νέα βασική κάμερα στα 48mp που όμως όπως και το iPhone 15 Plus, δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα με τα pro μοντέλα, έχει όμως και εδώ την δυνατότητα να βγάζει φωτογραφίες στα 24mp με μια έξυπνη τεχνική που χρησιμοποιεί η Apple. Η δεύτερη κάμερα παρόλα αυτά, περιορίζεται και πάλι στα 12mp χωρίς autofocus.

Στο εσωτερικό του υπάρχει πλέον ο μέχρι και σήμερα απόλυτα ικανοποιητικός σε επιδόσεις, A16 Bionic επεξεργαστή που σχεδιάζει η Apple και της κατασκευάζει η TSMC. Το iPhone 15 όπως και το iPhone 15 Plus έχουν πλέον 6GB μνήμης RAM σε όλες τις εκδόσεις τους, ενώ φυσικά έρχονται με το iOS 17, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple.

Η οθόνη του iPhone 15 έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος και την ίδια ανάλυση με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, έχει όμως πλέον το… Dynamic Island στη θέση του Notch, και σημαντικά βελτιωμένα επίπεδα φωτισμού που μπορούν να φτάσουν έως και τα 2.000nits.

Πιθανόν η σημαντικότερη και πιο χρήσιμη αλλαγή παρόλα αυτά, είναι η USB Type-C θύρα στο κάτω μέρος του iPhone 15 από την οποία φορτίζει δυστυχώς το ίδιο αργά με όλα τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, ενώ διατηρεί επίσης δυστυχώς και την ταχύτητα μεταφοράς του αρχαίου και αργού πλέον USB 2.0 προτύπου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights