Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Με το Xiaomi 13T Pro και Leica κάμερες στο Βερολίνο !

Με το Xiaomi 13T Pro και Leica κάμερες στο Βερολίνο !

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi 13T Pro έχει τρεις πραγματικά ικανές, ειδικά για την κατηγορία του κάμερες, και αυτό είναι ένα review που εστιάζει στις δυνατότητες και την απόδοση τους στην πράξη. Προσκεκλημένος της Xiaomi στο Βερολίνο για την επίσημη παρουσίαση του, είχα την ευκαιρία να βγάλω με αυτό πραγματικά πολλές φωτογραφίες, και να έχω μια ολοκληρωμένη… άποψη για το τι μπορεί να κάνει κάθε μια από αυτές.

H Xiaomi και η Leica φέρνουν για πρώτη φορά το “αποτέλεσμα” της συνεργασίας τους στην σειρά Τ των κορυφαίων της μοντέλων, και φυσικά σε χαμηλότερο κόστος από τα κορυφαία της μοντέλα με την αντίστοιχα και εκεί ξεχωριστή φωτογραφική τους απόδοση.

H βασική κάμερα των 50mp έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με κάθε smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής, τον ΙΜΧ707 αισθητήρα της Sony. Έχει μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.28″ με τα πλεονεκτήματα που αυτό προσφέρει σε επίπεδα φωτισμού και μειωμένου ψηφιακού θορύβου σε κάθε φωτογραφία, αλλά και dual pixel auto focus καθώς και την δυνατότητα να μεταφέρει δεδομένα με την ταχύτητα που επιτρέπει μεταξύ άλλων και την εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 8Κ.

Η δεύτερη κάμερα με τον ultra wide φακό, έχει πλέον ανάλυση 12mp με το πλεονέκτημα που και εδώ προσφέρει στην λεπτομέρεια κάθε φωτογραφίας λόγω των απαιτήσεων του μεγαλύτερου πλάνου. Είναι όμως και μια κάμερα με auto focus στον φακό της και πάλι, που της δίνει την δυνατότητα να εστιάζει πάντα σωστά, αλλά να βγάζει και macro φωτογραφίες από μικρή απόσταση.

Το Xiaomi 13T pro είναι και το πρώτο smartphone της σειράς, που έχει μια κάμερα με οπτικό 2X zoom. Η επιλογή του έχει γίνει για μια ακόμα φορά, κυρίως επειδή είναι η ιδανική απόσταση για φωτογραφίες πορτραίτου και όχι μόνο. Είναι μια κάμερα των 50mp και εδώ, με το πλεονέκτημα που αυτή προσφέρει στην λεπτομέρεια κάθε φωτογραφίας, ακόμα και σε μεγαλύτερα επίπεδα ψηφιακού zoom.

Τέλος, το Xiaomi 13T pro έχει μερικές χρήσιμες αλλαγές και στην εφαρμογή της κάμερας. Η δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης του τόνου και μερικών ακόμα χαρακτηριστικών πριν την λήψη μιας φωτογραφίας, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που είναι πάντα ακριβώς όπως το θέλουμε.

Εκτός από την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 8Κ, που είναι πάντα καλοδεχούμενη, έχει την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε LOG αρχείο όπως και αυτή του color grading με την χρήση LUTs για να έχει το τελικό αρχείο ακριβώς την χρωματική απόδοση που θέλουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights