Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤO iPhone 15 Pro !

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤO iPhone 15 Pro !

απο Kostas Gliatiotis

To iPhone 15 Pro είναι το νεότερο “μικρό” σε μέγεθος από τα δύο καλύτερα μοντέλα της σειράς από την Apple. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τις διαφορές με το αμέσως προηγούμενο iPhone 14 Pro, και ποιες από αυτές ρεαλιστικά είναι χρήσιμες ή απαραίτητες σε καθημερινή χρήση.

Οι δύο συσκευές τρέχουν πλέον το νεότερο iOS 17, έχουν πρακτικά τις ίδιες τεχνικά κάμερες, με προφανώς διαφορές όμως στις δυνατότητες που προσφέρουν στην πράξη. To iPhone 15 Pro όπως και όλα τα μοντέλα της νέας σειράς, έχουν την δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες στα 24mp, με θεωρητικά και πρακτικά καλύτερα επίπεδα λεπτομέρειας. Για να το πετύχουν αυτό, συνδυάζουν μια φωτογραφία στα 12mp με την τεχνική του pixel binning, με μια φωτογραφία στην πλήρη ανάλυση του αισθητήρα στα 48mp για να δημιουργήσουν το τελικό αρχείο. Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες πορτραίτου όπως και οι φωτογραφίες με το night mode συνεχίζουν να είναι αποκλειστικά στα 12mp.

Η διαφορά ανάμεσα στον A16 Bionic και τον A17 pro, είναι υπαρκτές αλλά όχι απαραίτητες και πάλι σε καθημερινή χρήση. Ο Α17 Pro έχει την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ProRes αρχεία πλέον σε 4Κ με 60fps μια δυνατότητα όμως που στις εκδόσεις με 128 και 256GB διαθέσιμου χώρου, υπάρχει μόνο για εγγραφή απευθείας σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Η GPU στο Α17 Pro έχει 20% θεωρητικά υψηλότερη απόδοση, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει και την τεχνολογία του Ray Tracing, η οποία μέχρι στιγμής προφανώς δεν είναι διαθέσιμη παρόλα αυτά σε κάποιο παιχνίδι ή κάποια άλλη εφαρμογή. Τέλος, τα Pro μοντέλα της νέας σειράς, έρχονται με 8GB μνήμης RAM αντί για 6 στα αμέσως προηγούμενα μοντέλα.

Η κορυφαία τεχνικά και σε απόδοση Super Retina XDR οθόνη παραμένει και αυτή ακριβώς η ίδια ανάμεσα στο iPhone 15 Pro και το αμέσως προγούμενο μοντέλο. Έχει επίσης ακριβώς την ίδια ονομαστική ανάλυση, αλλά και τον εντυπωσιακό φωτισμό που μπορεί να φτάσει έως τα 2.000nits. Φυσικά, παραμένει και στο iPhone 15 Pro ένα LTPO AMOLED Panel που προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz, με την χαμηλότερη τιμή να είναι και πάλι εφικτή αποκλειστικά στο Always On Display.

Φυσικά, το iPhone 15 Pro όπως και όλα τα μοντέλα της νέας σειράς, έχει επιτέλους μια USB type-C θύρα για την φόρτιση και την επικοινωνία με άλλες συσκευές. Εδώ είναι μια USB 3.0 θύρα με σημαντικά υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από και προς το smartphone σε σύγκριση με το αρχαίο πλέον Lightning πρότυπο που υποστηρίζει το iPhone 14 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights