Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi SmartBand 8: Οικονομικό με δυνατότητες

Xiaomi SmartBand 8: Οικονομικό με δυνατότητες

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi Smartband 8 είναι το νεότερο μοντέλο, σε μια κατηγορία που τα τελευταία χρόνια έχει… αλλάξει κυρίως επειδή ένα Smartwatch είναι πλέον σημαντικά πιο οικονομικό. Παρόλα αυτά, έρχεται με μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες όπως η πιστοποίηση για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, και βάθος έως 50 μέτρων.

Μπορεί φυσικά να παρακολουθήσει την διάρκεια του ύπνου μας, πολλά διαφορετικά είδη άθλησης όπως και τους καρδιακούς παλμούς και την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο. Το πιο … ενδιαφέρον παρόλα αυτά στο Smartband 8 είναι η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης στη χώρα μας. Έρχεται σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και για το ίδιο το  Smartband 8 αλλά και το … λουράκι του, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, ενώ υπάρχει και μια ξεχωριστή και ασυνήθιστη έκδοση που μπορούμε να την “κρεμάσουμε” στο λαιμό μας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει έως και 16 ημέρες διάρκεια μπαταρίας, με τον ιδιοκτήτη του να μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του. Όπως και κάθε άλλο wearable της Xiaomi έτσι και το Smartband 8 μπορεί να συνδεθεί κανονικά και χωρίς κανένα περιορισμό, σε οποιοδήποτε Android smartphone αλλά και iPhone. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσει κανείς την εφαρμογή Mi Fitness που μπορεί να βρει διαθέσιμη φυσικά δωρεάν στο Play Store και το app Store αντίστοιχα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights