Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Smart Band 6 Unboxing: Μεγάλη οθόνη και όχι μόνο

Xiaomi Mi Smart Band 6 Unboxing: Μεγάλη οθόνη και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Mi Smart Band 6 της xiaomi, έρχεται με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με όλα τα προηγούμενα Smartband της εταιρείας. Έχει μια μεγαλύτερη AMOLED οθόνη με μέγεθος 1.59 ίντσες, βελτιωμένη μπαταρία με διάρκεια έως 14 ημέρες και οξύμετρο που καλώς ή κακώς είναι δημοφιλές την εποχή μας.

Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Όπως και όλα τα wearable προϊόντα της εταιρείας, είναι συμβατό με οποιοδήποτε Android Smartphone απλά με την εγκατάσταση της εφαρμογής Mi Fit από το Play Store, αλλά και με iOS συσκευές της Apple.

Μπορεί να παρακολουθήσει και να καταγράψει έως 30 διαφορετικά είδη άθλησης, ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων. Η επίσημη τιμή πώλησης του στη χώρα μας είναι 49.9 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση από την Info-quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των προϊόντων της Xiaomi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights