Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OPPO A38 Unboxing Video: Ενδιαφέρον και προσιτό

OPPO A38 Unboxing Video: Ενδιαφέρον και προσιτό

απο Kostas Gliatiotis

Το OPPO A38 είναι ένα οικονομικό Smartphone από την εταιρεία, σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, που έρχεται πλέον επίσημα και στη χώρα μας. Έχει μια AMOLED οθόνη στα 90Hz με ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού για την κατηγορία του, ξεχωριστό σχεδιασμό και ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

To AMOLED Panel με διαγώνιο 6.56 ίντσες έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, 720 nits μέγιστης φωτεινότητας και σύμφωνα με την εταιρεία καλύπτει το 89.8% της μπροστινής επιφάνειας, ένα νούμερο εντυπωσιακό για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Καλύπτει μάλιστα και το 100% του DCI-P3 χρωματικού προφίλ, που δεν θεωρείται και πάλι… δεδομένο για αυτή την κατηγορία τιμής.

Η βασική του κάμερα έχει ανάλυση 50ΜΡ που θεωρείται πλέον συνηθισμένη, με καλή εννοία ενώ σύμφωνα με την εταιρεία είναι σχεδιασμένη να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες πορτραίτου σε συνδυασμό με την δεύτερη κάμερα και τον αισθητήρα βάθους που αυτή έχει με ανάλυση 2ΜΡ.

Στο εσωτερικό του OPPO A38 βρίσκεται ο Helio G85 επεξεργαστής της Mediatek σε συνδυασμό με 4GB RAM στην βασική έκδοση του. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 128GB από τα οποία περίπου 108 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του. Το Smartphone έρχεται με Android 13, που είναι και η έκδοση που πρέπει να έχει μια συσκευή σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η ΟΡΡΟ έχει πιστοποιήσει την σωστή λειτουργία του A38 για έως και 36 μήνες, προκειμένου να διατηρεί την απόδοση του σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh που θεωρείται και πάλι “τυπική” για την κατηγορία τιμής και όχι μόνο. Αυτό που δεν είναι … τυπικό, είναι η φόρτιση με 33W που είναι και πάλι απόλυτα ικανοποιητική για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, ενώ ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ο φορτιστής και το καλώδιο περιλαμβάνονται κανονικά στη συσκευασία του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights