Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GALAXY S23 FE !

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GALAXY S23 FE !

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy S23 FE είναι το νεότερο Smartphone της Samsung που έρχεται επίσημα στη χώρα μας. Τυπικά, αντικαθιστά το ιδιαίτερα δημοφιλές μέχρι και σήμερα Galaxy S21 FE της εταιρείας, και είναι πρακτικά μια πιο “λογική” και οικονομική έκδοση του απλού Galaxy S23.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ταυτόχρονα και μια καλύτερη επιλογή από το Galaxy A54 της Samsung, με καλύτερες επιδόσεις, κατασκευή από αλουμίνιο και πιο φωτεινή οθόνη.

Η οθόνη στις 6.4 ίντσες έχει λογικό μέγεθος για άνετη χρήση, ανάλυση 2340×1080 pixels και το Dynamic AMOLED Panel που χρησιμοποιεί το Galaxy S23 FE έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 60 και 120Hz ανάλογα με το περιεχόμενο για θεωρητικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η οθόνη αυτή μπορεί να φτάσει έως και τα 1.450 nits φωτεινότητας, πάντα με την αυτόματη προσαρμογή του φωτισμού και ανάλογα τις συνθήκες. Τέλος, το Galaxy S23 FE ακολουθεί την … πολιτική της εταιρείας με την υποστήριξη του HDR10+ προτύπου, δυστυχώς όμως όχι και του Dolby Vision HDR που είναι αρκετά διαδεδομένο σε υπηρεσίες streaming όπως το Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, το Galaxy S23 FE έχει τον Exynos 2200 επεξεργαστή της Samsung στο εσωτερικό του, και η βασική του έκδοση έρχεται με 8GB RAM και 128GB διαθέσιμου χώρου. Έρχεται επίσης μάλλον αναμενόμενα με το One UI 6 γραφικό περιβάλλον της Samsung και κάτω από αυτό το νεότερο Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Η βασική κάμερα του Galaxy S23 FE χρησιμοποιεί τον GN3 αισθητήρα που κατασκευάζει η Samsung, με ανάλυση 50mp, φυσικό μέγεθος στο 1/1.57″ ενώ έχει φυσικά OIS στον φακό αλλά και Dual Pixel Auto focus.

Είναι πρακτικά και τεχνικά η ίδια ακριβώς κάμερα με τα Galaxy S23, Galaxy S23+ αλλά και τα σημαντικά ακριβότερα Foldable Smartphones της εταιρείας, το Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Fold 5.

Η Ultrawide κάμερα έχει έναν αισθητήρα των 13mp που παρόλα αυτά βγάζει φωτογραφίες στα 12mp, με ένα οπτικό πεδίο στις 123 μοίρες, δυστυχώς όμως χωρίς Auto focus. Το χαρακτηριστικό αυτό για τις συσκευές της Samsung παραμένει “αποκλειστικό” για τα Ultra μοντέλα κάθε σειράς.

Η τρίτη κάμερα έχει 3Χ οπτικό zoom, και σε σύγκριση με τα Galaxy S23 έχει χαμηλότερη ανάλυση στα 8mp, με έναν φακό όμως που σταθεροποιείται μηχανικά.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του είναι μάλλον μικρότερη από το ιδανικό, με χωρητικότητα 4.500mAh ενώ το Galaxy S23 FE συνεχίζει δυστυχώς και την κακή παράδοση πλέον της Samsung στο να φορτίζει ενοχλητικά αργά με μόλις 25W. Ακόμα περισσότερο δυστυχώς, ο φορτιστής συνεχίζει να μην περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights