Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (Samsung S23 Ultra)

ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (Samsung S23 Ultra)

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει στα κορυφαία της smartphones και όχι μόνο, όλες τις επιλογές που πρέπει στην εφαρμογή της κάμερας. Για να μπορεί ο καθένας να βγάλει ακριβώς τη φωτογραφία που θέλει, αλλά και να επιλέξει πως θα το κάνει αυτό.

Το Galaxy S23 Ultra είναι προφανώς το smartphone της εταιρείας που έχει τις πιο ικανές κάμερες, όμως οι επιλογές αυτές είναι διαθέσιμες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στα Galaxy S23, Galaxy S23+ αλλά και πολλά ακόμα μοντέλα της εταιρείας.

Από το σωστό Pro Mode, που είναι διαθέσιμο και για την εγγραφή βίντεο με χειροκίνητες επιλογές όπως η ταχύτητα του κλείστρου αλλά και η τιμή του ISO, μέχρι το εντυπωσιακό Expert RAW που πλέον έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή της κάμερας και έχει ένα ιδιαίτερα ικανό astro photography mode.

Μάλιστα ειδικά το astrophotography mode με δημιουργία ενός RAW αρχείου για επιπλέον επεξεργασία στη συνέχεια, είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο σε οποιοδήποτε Smartphone. To Pro mode σε φωτογραφία αλλά και βίντεο, μας επιτρέπει εκτός των άλλων να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα που θέλουμε χωρίς η συσκευή να επιλέγει αυτόματα αυτή που “ταιριάζει” ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού.

Το Pro Mode για βίντεο, έχει μια ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμη επιλογή, το να μπορούμε να διαλέξουμε αν θα χρησιμοποιήσουμε τα μικρόφωνα που έχει το smartphone μας, αν θέλουμε να εστιάσει μπροστά σε αυτό που γράφει η κάμερα αλλά ακόμα περισσότερο να χρησιμοποιήσουμε κάποιο εξωτερικό ασύρματο μικρόφωνο ή να συνδέσουμε αυτό που θέλουμε στην USΒ θυρα του Smartphone μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights