Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HUAWEI MATE 60 PRO !

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HUAWEI MATE 60 PRO !

απο Kostas Gliatiotis

To HUAWEI Mate 60 Pro είναι το νεότερο και διαφορετικό με πολλούς τρόπους smartphone της εταιρείας, που δυστυχώς επίσημα δεν θα δούμε ποτέ εκτός Κίνας. Ξεχωρίζει κυρίως για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του, τον Kirin 9000S, όχι για τις επιδόσεις του όμως αλλά επειδή είναι ο πρώτος που κατασκευάζει η εταιρεία μετά από πολλά χρόνια.

Το Mate 60 Pro προφανώς και συνεχίζει την “παράδοση” της εταιρείας στον τομέα της φωτογραφίας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η βασική του κάμερα, έχει ανάλυση και εδώ 50mp με έναν αισθητήρα με λογικό φυσικό μέγεθος, έχει όμως και πάλι το μοναδικό στο είδος του μεταβαλλόμενο διάφραγμα που μπορεί να πάρει 10 διαφορετικές τιμές ανάμεσα σε f/1.4 και f/4 ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και όχι μόνο.

H περισκοπική κάμερα χρησιμοποιεί έναν διαφορετικό αισθητήρα των 48mp και συνεχίζει να μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με ψηφιακό zoom έως και 10Χ με θεωρητικά μικρή απώλεια στην ποιότητα κάθε φωτογραφίας. Η τρίτη κάμερα με τον ultra wide φακό έχει ανάλυση 12mp και ένα οπτικό πεδίο 123 μοιρών, ενώ έχει auto focus που της επιτρέπει να βγάζει φωτογραφίες και από πολύ μικρή απόσταση.

Ο Kirin 9000s έχει επιδόσεις που σαφώς δεν πλησιάζουν αυτές του μέχρι τώρα ανταγωνισμού, παραμένει όμως κάτι μοναδικό στο είδος του, αφού κατασκευάζεται πλέον στην Κίνα από την SMIC με λιθογραφία που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν αδύνατη για την εγχώρια παραγωγή ολοκληρωμένων κάθε είδους.

Έχει και υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας η οποία είναι σχετικά περιορισμένη αλλά λειτουργική εκτός Κίνας. Φαίνεται παρόλα αυτά να λειτουργεί και στη χώρα μας, με περιορισμένη παρόλα αυτά ταχύτητα και χωρίς για κάποιο λόγο να εμφανίζει στην οθόνη του την ένδειξη του 5G.

Το Mate 60 pro φυσικά είναι σε όλους τους άλλους τομείς ένα ολοκληρωμένο και κορυφαίο smartphone όπως πρέπει. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6.82 ιντσες και ανάλυση 2820×1260 Pixels ενώ έχει ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz αλλά και ένα AMOLED Panel με 10-bit χρωματικό εύρος.

Έχει και τρεις… περίεργες τρύπες που εκτός από την μπροστινή κάμερα φιλοξενούν και το απαραίτητο hardware για ασφαλές ξεκλείδωμα με το πρόσωπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights