Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ (Pixel 8 Pro vs Galaxy S23+)

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ (Pixel 8 Pro vs Galaxy S23+)

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, βλέπουμε τι ισχύει στην πράξη και όχι στην θεωρία, για το Pixel 8 Pro της Google και τον Tensor G3 επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Σε σύγκριση με το Galaxy S23+ που θεωρητικά έχει παρόμοια τιμή πώλησης, και τον Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του.

Το Pixel 8 Pro, παραμένει αδύναμο με σημαντική διαφορά, και αυτό σε σύγκριση με έναν επεξεργαστή και ένα smartphone που ανήκουν στην προηγούμενη γενιά και πρόκειται και τα δύο να αντικατασταθούν πολύ σύντομα. Ο επόμενος Snapdragon 8 Gen 3 θα έρθει με ακόμα καλύτερη απόδοση, και καλύτερη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης στο εσωτερικό του, παρότι και αυτή του Snapdragon 8 Gen 2 παραμένει ισχυρότερη από την αντίστοιχη του tensor G3.

Ακόμα και αν η Google προσπαθεί σε επίπεδο γραφικού περιβάλλοντος κα λειτουργικού συστήματος να κάνει το optimization που… μπορεί για να διατηρήσει την απόδοση του Pixel 8 Pro στα ίδια επίπεδα με ισχυρότερες συσκευές του ανταγωνισμού, αυτό έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα όρια.

Όλες οι εφαρμογές που εγκαθιστά κανείς στο smartphone του, απλά χρειάζονται την απόδοση που έχει η συσκευή για να λειτουργούν όσο πιο γρήγορα και χωρίς προβλήματα πρέπει. Πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως παιχνίδια, αλλά και εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο, χρειάζονται την απόδοση που έχει ο Snapdragon 8 Gen 2 και πόσο μάλλον αυτές των νεότερων επεξεργαστών που θα δούμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μαζί με την αποδεδειγμένα προβληματική απόδοση του tensor G3 σε συνεχόμενη εντατική χρήση, και την σημαντική μείωση της απόδοσης του, η διαφορά σε καθημερινή χρήση του Pixel 8 Pro σε σύγκριση με κάθε άλλο smartphone στην κατηγορία τιμής του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με την πάροδο του χρόνου και πάλι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights