Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Mate 60 Pro Video Review

HUAWEI Mate 60 Pro Video Review

απο Kostas Gliatiotis

To Huawei Mate 60 Pro είναι ένα μοναδικό στο είδος του Smartphone. Όχι γιατί είναι ισχυρό όσο πρέπει για τα χρήματα που κοστίζει, ούτε γιατί οι κάμερες του είναι καλύτερες από την κορυφαία απόδοση που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Αυτό είναι το αναλυτικό review για το Mate 60 Pro, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει όμως αποκλειστικά διαθέσιομο για την αγορά της Κίνας.

O Kirin 9000S επεξεργαστής στο εσωτερικό του, είναι γνωστό ότι δεν έχει τις επιδόσεις του ανταγωνισμού αυτή την εποχή, είναι όμως επίτευγμα η δημιουργία του παρά τις κυρώσεις που έχει δεχθεί η HUAWEI τα τελευταία αρκετά χρόνια.

Η απόδοση του είναι παρόλα αυτά ικανοποιητική χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ύπαρξη του.

Οι κάμερες του mate 60 pro παραμένουν όσο καλές τις περιμένει κανείς, και η βασική από αυτές συνεχίζει να έχει το μοναδικό μεταβαλλόμενο διάφραγμα που μπορεί να πάρει 10 διαφορετικές τιμές ανάλογα με τις συνθήκες που θέλουμε να βγάλουμε κάθε φωτογραφία.

Η περισκοπική κάμερα συνεχίζει να έχει ένα “περίεργο” 3.5X οπτικό zoom, με έναν διαφορετικό αυτή τη φορά αισθητήρα, που προσφέρει παρόλα αυτά αποδεκτό ψηφιακό zoom μέχρι και 10Χ.

Το Mate 60 Pro “τρέχει” το Harmony OS λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, που μέχρι και την 4η έκδοση του συνεχίζει να υποστηρίζει κανονικά την εγκατάσταση Android εφαρμογών ενώ μπορεί πολύ εύκολα κανείς να προσθέσει όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google που χρειάζεται, μαζί με το ίδιο το Play Store.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights