Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: Galaxy S23 Ultra Long Term Review

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: Galaxy S23 Ultra Long Term Review

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S23 Ultra έχει σχεδόν ένα χρόνο πλέον στην αγορά, και πολύ σύντομα θα αντικατασταθεί από το Galaxy S24 Ultra. Παραμένει όμως μέχρι σήμερα με διαφορά μάλιστα το πιο ολοκληρωμένο Smartphone που υπάρχει. Στο συγκεκριμένο Long Term Review, βλέπουμε όλα όσα το κάνουν τόσο ικανό σε καθημερινή χρήση, αλλά και γιατί προσωπικά δεν…το χρησιμοποιώ πλέον.

Η Dynamic AMOLED 2X οθόνη του, όπως την ονομάζει η Samsung, παραμένει ένα εντυπωσιακά ικανό LTPO Panel. Με επίπεδα φωτισμού που είναι όσο υψηλά πρέπει, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει με νούμερα, και την τεχνολογία vision booster που παρά την ονομασία της, κανει την οθόνη πραγματικά ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Με ανάλυση που “ταιριάζει” σε αυτή την κατηγορία τιμής, αλλά και την ικανότητα να προσαρμόζει πάντα σωστά τον ρυθμό ανανέωσης ανάλογα με το τι προβάλλει.

Οι κάμερες του Galaxy S23 Ultra ρεαλιστικά ποτέ δεν ήταν οι… καλύτερες που μπορεί να βρει κανείς ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής. Είναι όμως με διαφορά οι κάμερες με τις περισσότερες επιλογές για να βγάλει κάποιος ακριβώς τη φωτογραφία που θέλει, ενώ είναι και οι… περισσότερες στο πίσω μέρος ενός Smartphone.

Η περισκοπική κάμερα με το 10Χ οπτικό zoom φαίνεται ότι πλέον θα αντικατασταθεί στο Galaxy S24 Ultra, παραμένει όμως κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Η βασική κάμερα των 200mp του Galaxy S23 Ultra, έχει έναν αισθητήρα που η Samsung κατασκευάζει αποκλειστικά για το κορυφαίο της μοντέλο, αν και τυπικά είναι η ίδια τεχνικά κάμερα με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο.

Ο τρόπος όμως που η εταιρεία βελτίωσε σημαντικά την απόδοση της στην πράξη, και το πως μπορεί να βγάλει αποδεκτές φωτογραφίες ακόμα και στην πλήρη ονομαστική της ανάλυση, παραμένει κάτι αρκετά ενδιαφερον.

Οι επιδόσεις του Galaxy S23 Ultra παραμένουν μέχρι και σήμερα απλά κορυφαίες, και με χαρακτηριστική άνεση υψηλότερες από αυτό που θα χρειαστεί κανείς σήμερα αλλά και τα επόμενα αρκετά χρόνια.

Ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, συνδυάζει την απόδοση αυτή με πολύ καλή ενεργειακή συμπεριφορά και ακόμα καλύτερη διατήρηση της σε συνεχόμενη χρήση. Τo Galaxy S23 Ultra έχει πλέον αναβαθμιστεί σε Android 14 και το νεότερο OneUI 6 γραφικό περιβάλλον της Samsung, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να έχει μια πολύ καλή πολιτική στην υποστήριξη των συσκευών της για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

Τέλος, παρότι η μπαταρία του παραμένει εντυπωσιακή σε απόδοση, με διάρκεια χαρακτηριστικά μεγαλύτερη από μια ημέρα, το Galaxy S23 Ultra συνεχίζει να ενοχλεί με την ταχύτητα φόρτισης του. Το θεωρητικό μέγιστο των 45W χρειάζεται τον όχι οικονομικό φορτιστή της εταιρείας που κοστίζει περισσότερα χρήματα από ότι θα έπρεπε, ενώ τελικά δεν φορτίζει και το τηλέφωνο σημαντικά πιο γρήγορα από την “απλή” φόρτιση των 25W

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights