Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ iQOO 12 Pro Unboxing video: Ένας μικρός πύραυλος

iQOO 12 Pro Unboxing video: Ένας μικρός πύραυλος

απο Kostas Gliatiotis

Το iQoo 12 Pro είναι το πρώτο Smartphone με τον Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm που έρχεται στα χέρια μου. Είναι όμως και ένα ενδιαφέρον Smartphone ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει. Τυπικά, η iQoo παραμένει ένα ξεχωριστό brand της vivo, και οι συσκευές της είναι έστω και περιορισμένα διαθέσιμες στην Ευρωπαϊκή αγορά και γενικότερα εκτός Κίνας.

Το iQoo 12 Pro έχει μια εντυπωσιακή τεχνικά οθόνη, με διαγώνιο 6.7 ίντσες, 3200×1440 pixels ανάλυση αλλά και ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz που προσαρμόζεται όπως πάντα ανάλογα με τις συνθήκες. Η εταιρεία δηλώνει και ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα φωτισμού που για μια ακόμα φορά ισχύουν υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Οι κάμερες του έχουν επίσης ενδιαφέρον, αν και είναι διαφορετικές από το συνηθισμένο. Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα της Omnivision και συγκεκριμένα τον OV50H με μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος, 50mp ανάλυση και OIS στον φακό της.

H περισκοπική κάμερα περιορίζεται σε 3Χ οπτικό zoom αλλά έχει έναν μεγαλύτερο αισθητήρα των 64mp που θεωρητικά και πρακτικά βγάζει απόλυτα ικανοποιητικές φωτογραφίες.

Τέλος, η τρίτη ultra wide κάμερα έχει και αυτή 50mp ανάλυση και ένα ευρύ οπτικό πεδίο στις 119 μοίρες.

Αυτό που έχει όμως το περισσότερο ενδιαφέρον, είναι ο Snapdragon. 8 gen 3 επεξεργαστής στο εσωτερικό του iQoo 12 Pro. Έρχεται με επιδόσεις που απλά εντυπωσιάζουν, και είναι αισθητά υψηλότερες από αυτές του Snapdragon 8 Gen 2 που μέχρι σήμερα παραμένει απόλυτα ικανοποιητικός.

Μάλιστα, ο Snapdragon 8 gen 3 φαίνεται να είναι και σημαντικά ισχυρότερος πλέον από τον A17 Pro της Apple.

Τέλος, φυσικά το iQoo 12 Pro φορτίζει όσο γρήγορα “πρέπει” με 120W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του όπως και η θήκη…

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights