Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA ! (video)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA ! (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy S24 Ultra, όπως και τα άλλα δύο νέα μοντέλα της σειράς από την εταιρεία, παρουσιάστηκε πλέον και επίσημα από τη Samsung. Αυτη είναι μια πρώτη γνωριμία με το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, πριν το αναλυτικό του review και φυσικά πολλά ακόμα βίντεο με αυτό.

Το Galaxy S24 Ultra, έρχεται με αρκετές και σημαντικές αλλαγές, που όπως πάντα είναι περισσότερο ορατές σε καθημερινή χρήση. Διατηρεί τον ίδιο βασικό σχεδιασμό με τα δύο προηγούμενα μοντέλα της σειράς, με μερικές συγκεκριμένες όμως διαφορές.

Το πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος είναι πλέον κατασκευασμένο από τιτάνιο, ένα σημαντικά διαφορετικό σε αντοχή αλλά και ποιότητα και πολυτέλεια υλικό.

Η οθόνη στις 6.8 ίντσες, είναι πλέον πρακτικά… επίπεδη, μια αλλαγή που πλέον θα πρέπει να αποδεχθούμε. Είναι όμως για μια ακόμα φορά μια εντυπωσιακή τεχνικά και πρακτικά οθόνη. Με ανάλυση 3120×1440 Pixels, ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται ανάμεσα σε 1 και 120Hz, και πλέον με επίπεδα φωτισμού που μπορούν θεωρητικά να φτάσουν έως και τα 2.600nits.

Συνεχίζει επίσης να έχει τον Ultrasonic αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο, αλλά δυστυχώς και υποστήριξη προβολής HDR Video χωρίς το Dolby Vision πρότυπο.

Οι κάμερες του Galaxy S24 Ultra είναι ένας τομέας όπου έχουν γίνει περιορισμένες αλλά πολύ συγκεκριμένες αλλαγές από την εταιρεία. Η βασική από αυτές συνεχίζει να χρησιμοποιεί για τρίτη χρονιά πρακτικά, τον HP2 αισθητήρα των 200mp που η εταιρεία διατηρεί αποκλειστικό για τα κορυφαία της μοντέλα.

Η ultra wide κάμερα παραμένει επίσης στα 12mp και διατηρεί το auto focus που η Samsung συνεχίζει επίσης καλώς ή κακώς να προσφέρει αποκλειστικά στα ultra μοντέλα κάθε σειράς.

Η κάμερα με το 3Χ οπτικό zoom είναι για μια ακόμα φορά η ίδια, όμως η περισκοπική κάμερα είναι σημαντικά διαφορετική. Ο φακός έχει πλέον 5Χ οπτικό zoom και ανάλυση 50mp με την εταιρεία να δηλώνει ότι προσφέρει zoom “οπτικού επίπεδου” μέχρι και το 10Χ.

Στο εσωτερικό του Galaxy S24 Ultra, και μόνο αυτού από τα τρία νέα μοντέλα της σειράς, βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστής της Qualcomm με πραγματικά εντυπωσιακή συνολική απόδοση.Όλες οι εκδόσεις του έρχονται πλέον με 12GB RAM και 256, 512GB ή 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου.

Δυστυχώς, το Galaxy S24 Ultra συνεχίζει να φορτίζει με έως και 45W με έναν φορτιστή που ακόμα περισσότερο δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του. Η φόρτιση με τα 45W αυτά, συνεχίζει να μην είναι ρεαλιστικά αισθητά πιο γρήγορη από τα 25W που προσφέρει παραδοσιακά η εταιρεία.

Η μπαταρία έχει διατηρήσει επίσης τη χωρητικότητα της και με 5.000mAh θα έχει αναμενόμενα την απόδοση που μας έχει συνηθίσει ο προκάτοχος του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights