Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S24 Ultra vs Galaxy S23 Ultra: Πόσο καλύτερο είναι? (video)

Samsung Galaxy S24 Ultra vs Galaxy S23 Ultra: Πόσο καλύτερο είναι? (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S24 Ultra είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της Samsung. Αντικαθιστά το μέχρι και σήμερα επίσης εντυπωσιακό Galaxy S23 Ultra. Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε αναλυτικά όπως πάντα τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ τους.

Το Galaxy S24 Ultra έχει στο εσωτερικό του τον νεότερο και σημαντικά ισχυρότερο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm. Ο Snapdragon 8 Gen 2 στο εσωτερικό του προηγούμενου μοντέλου, παραμένει και αυτός περισσότερο ικανός παρόλα αυτά από ότιδήποτε θα χρειαστεί κανείς στην καθημερινότητα του.

Μια ακόμα σημαντική αλλαγή, είναι ότι πλέον όλες οι εκδόσεις του Galaxy S24 Ultra έρχονται με 12GB RAM και όχι με 8 όπως πριν ένα χρόνο στην βασική έκδοση του Galaxy S23 Ultra με 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Οι τρεις από τις τέσσερις κάμερες είναι πρακτικά ίδιες στο νεότερο μοντέλο της εταιρείας, με βελτιωμένη παρόλα αυτά απόδοση σε επίπεδο λογισμικού. Η τέταρτη περισκοπική κάμερα, έχει πλέον έναν διαφορετικό φακό με 5Χ οπτικό zoom αλλά και αισθητήρα με υψηλότερη ανάλυση στα 50mp.

Το Galaxy S24 Ultra έχει επίσης τη δυνατότητα να γράψει βίντεο σε ανάλυση 4Κ με 120fps αλλά φυσικά και τη δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 8Κ με 30fps.

Οι δυνατότητες του Galaxy AI, στην επεξεργασία φωτογραφιών, μετάφραση σε πραγματικό χρόνο και όχι μόνο, είναι χαρακτηριστικά του Galaxy S24 και των άλλων δύο μοντέλων της νέας σειράς, που παρόλα αυτά θα έρθουν και στα αμέσως προηγούμενα μοντέλα, όπως και στα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5.

Η οθόνη του νεότερου μοντέλου, διατηρεί την ίδια ακριβώς διαγώνιο στις 6.8 ίντσες και την ίδια ανάλυση στα 3120×1440 Pixels. Είναι πλέον ένα επίπεδο LTPO AMOLED Panel, που όμως έρχεται με σημαντικά υψηλότερα επίπεδα φωτισμού που μπορούν να φτάσουν έως και τα 2.600nits.

Μπορεί να προσαρμόσει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz, ενώ προφανώς διατηρεί ενσωματωμένο και τον Ultrasonic αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του Galaxy S24 Ultra έχει χωρητικότητα 5.000mAh και πάλι όσο ακριβώς στο αμέσως προηγούμενο Galaxy S23 Ultra. Δυστυχώς συνεχίζει να φορτίζει με 45W από έναν φορτιστή που επίσης δυστυχώς συνεχίζει να μην περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights