Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 13 Pro+ Unboxing video

Redmi Note 13 Pro+ Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Note 13 Pro+ είναι το καλύτερο μοντέλο της νέας σειράς από την Xiaomi. Έχει διαφορετικό πιο πολυτελή σχεδιασμό, διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό είναι παραδοσιακά πλέον το Unboxing video του.

Είναι αρχικά, το πρώτο μοντέλο της σειράς με πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, κάτι που η εταιρεία φέρνει για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία τιμής και προσφέρουν ελάχιστοι ανταγωνιστές του μέχρι και σήμερα.

Η βασική κάμερα του Redmi Note 13 Pro+ έχει και πάλι ανάλυση 200mp όπως και στο προηγούμενο μοντέλο της σειράς, με τον εντυπωσιακό τεχνικά HP2 αισθητήρα της Samsung. Έχει μηχανική σταθεροποίηση στον φακό του (OIS) αλλά και βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας των φωτογραφιών.

H δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό, δυστυχώς παρόλα αυτά διατηρεί τον αισθητήρα των 8mp που δεν είναι απαραίτητα δικαιολογημένος σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η τρίτη κάμερα συνεχίζει να έχει έναν macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, και πάλι όμως με έναν αισθητήρα των 2mp.

Η οθόνη του Redmi Note 13 Pro+ είναι ένα κυρτό AMOLED Panel με υψηλότερη ανάλυση, καλύτερα επίπεδα φωτισμού που φτάνουν τα 1.800nits και φυσικά ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz που προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο νέος Dimensity 7200 Ultra επεξεργαστής της Mediatek, και το Redmi Note 13 Pro+ έρχεται με 12GB RAM σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με 256 αλλά και 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Τρέχει το MIUi 14 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, και κάτω από αυτό, το νεότερο Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh ενώ φορτίζει εντυπωσιακά γρήγορα με 120W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights