Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ASUS ROG PHONE 8 PRO: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ του Mobile Gaming

ASUS ROG PHONE 8 PRO: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ του Mobile Gaming

απο Kostas Gliatiotis

To ASUS ROG Phone 8 Pro είναι ένα εντυπωσιακά ικανό Gaming Smartphone, σχεδιασμένο πλέον να είναι σημαντικά πιο πρακτικό και σε καθημερινή χρήση.

Έχει μια μοναδική στο είδος της LTPO AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται ανάμεσα σε 1 και 165Hz και αλλάζει σημαντικά την εμπειρία χρήσης σε παιχνίδια και όχι μόνο. Έχει στο εσωτερικό του τον νεότερο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, και η κορυφαία έκδοση του τον συνδυάζει με 1ΤΒ διαθέσιμου χώρου αλλά και 24GB RAM.

Είναι σχεδιασμένο να διατηρεί την απόδοση του στα επίπεδα που χρειάζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις, με διαφορετικά προφίλ για επιδόσεις και κατανάλωση ενέργειας, ενώ οι επεμβάσεις που έχει κάνει η ASUS στο Android 14 αυξάνουν εντυπωσιακά τις επιλογές για να το… ρυθμίσει κανείς ακριβώς όπως θέλει.

Το ROG Phone 8 Pro όμως είναι και το πρώτο μοντέλο της σειράς, που δίνει πλέον έμφαση και στον τομέα της φωτογραφίας. Έχει τρεις σημαντικά βελτιωμένες κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να έχει αναλυση 50mp, έναν μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα, αλλά και Gimbal για την σταθεροποίηση του πλάνου.

Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό έχει ανάλυση 13mp αλλά και auto focus για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, ενώ η τρίτη κάμερα έχει 3Χ οπτικό zoom και σημαντικά καλυτερη απόδοση από ότι περιμένει κανείς από ένα smartphone σχεδιασμένο κυρίως για παιχνίδια.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.500mAh και παρότι θεωρητικά είναι μικρότερη από αυτή του προηγούμενου μοντέλου, καταφέρνει να πετύχει σχεδόν την ίδια απόδοση στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights