Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 13 Unboxing video: Το “απλό” μοντέλο

Redmi Note 13 Unboxing video: Το “απλό” μοντέλο

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Note 13 είναι το πιο οικονομικό μοντέλο της νέας σειράς απο την εταιρεία, στην απλή 4G έκδοση του. Αυτό είναι λοιπόν τυπικά το unboxing video και μια πρώτη γνωριμία με αυτό. Οι δύο σημαντικότερες αλλαγές είναι η κάμερα των 108mp αλλά και η σημαντικά καλύτερη οθόνη σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Redmi Note 12.

Η κάμερα έχει έναν καλύτερο τεχνικά αισθητήρα, με θεωρητικά και πρακτικά αντίστοιχα καλύτερη απόδοση, ενώ η AMOLED οθόνη των 6.67 ιντσών έχει FullHD+ ανάλυση, αλλά πλέον και καλύτερο χρωματικό εύρος και προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Ο Snapdragon 685 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, είναι πλέον σημαντικά παλαιότερος, παρόλα αυτά εδώ συνδυάζεται με 8GB RAM για όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση αλλά και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Μάλλον αναμενόμενα σε αυτή την κατηγορία τιμής, το Redmi Note 13 έρχεται με το MIUI 14 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και το Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google κάτω από αυτό.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει τη συνηθισμένη πλέον χωρητικότητα των 5.000mAh ενώ φορτίζει με 33W που είναι ένας αποδεκτός ρυθμός για αυτή την κατηγορία και πάλι, και όπως πάντα από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights