Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 13 Pro Plus Video Review: ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Redmi Note 13 Pro Plus Video Review: ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Note 13 Pro+ είναι με διαφορά μάλιστα, το καλύτερο μοντέλο της νέας σειράς από την εταιρεία. Έρχεται με όλες τις βελτιώσεις που πρέπει, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του review.

Αυτό που πρέπει να κάνει κάθε εταιρεία, είναι το νεότερο μοντέλο της να είναι συνολικά καλύτερο από αυτό που αντικαθιστά.

Το Redmi Note 13 Pro+ είναι πιο γρήγορο, έχει καλύτερη κάμερα, είναι σημαντικά πιο πολυτελές και με καλύτερη οθόνη από το Note 12 Pro+ Η SUPER AMOLED οθόνη στο Note 13 Pro+ έχει υψηλότερη ανάλυση πλέον, είναι κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά της, έχει καλύτερα επίπεδα φωτισμού έως 1.200nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της και μια πρακτική διαφορά είναι ότι πλέον έχει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο.

Το Redmi Note 13 Pro+ διατηρεί τον ίδιο αισθητήρα των 200mp για την βασική του κάμερα, με ουσιαστικά βελτιωμένη απόδοση όμως στην πράξη. Το διαφορετικό hardware στο εσωτερικό του, αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες επεξεργασίας των δεδομένων από την κάμερα αυτή, με ένα αντίστοιχα σημαντικά καλύτερο αποτέλεσμα. H μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της κάμερας κάνει αντίστοιχα όσο το δυνατόν καλύτερη την απόδοση σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού.

Ο Dimensity 7200-Ultra επεξεργαστής της Mediatek είναι συνολικά και αυτός με την σειρά του πιο αποδοτικός από τον επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου, και οι επιδόσεις είναι κοντά στο άνω άκρο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Συνδυάζεται με 8 ή 12GB RAM και 256 ή 512GB αντίστοιχα αποθηκευτικού χώρου.

Δυστυχώς, προς το παρόν τουλάχιστον το Redmi Note 13 Pro+ έρχεται με το προηγούμενο πλέον MIUI14 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi και το Android 13 επίσης αμέσως προηγούμενο λειτουργικό σύστημα της Google.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του φορτίζει όπως πάντα εντυπωσιακά γρήγορα με 120W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Το Redmi Note 13 Pro+ είναι σχεδιασμένο να παρακολουθεί συνεχώς την διαδικασία της φόρτισης προκειμένου να διατηρεί την θερμοκρασία στα επίπεδα που πρέπει για να διατηρήσει αντίστοιχα και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε βάθος χρόνου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights