Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Watch 4: Οικονομικό και με στυλ

Redmi Watch 4: Οικονομικό και με στυλ

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Watch 4 είναι το νεότερο έξυπνο ρολόι από την εταιρεία. Έρχεται με μια σημαντικά μεγαλύτερη AMOLED οθόνη, διαφορετική κατασκευή από αλουμίνιο και το δικό του… στυλ.

Μπορεί όπως πάντα να καταγράψει διαφορετικά είδη άθλησης, την διάρκεια και ποιότητα του ύπνου μας, αλλά και να παρακολουθεί με έξυπνο τρόπο σε 24ωρη βάση τους καρδιακούς παλμούς αλλά και την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο.

Το Redmi Watch 4 έχει ενσωματωμένο ηχείο αλλά και μικρόφωνο για να μπορούμε να απαντήσουμε από αυτό σε μια κλήση και να μιλήσουμε χωρίς πρόβλημα. Υποστηρίζει 5 διαφορετικά συστήματα εντοπισμού της θέσης μας, ενώ είναι σχεδιασμένο να διαρκεί περισσότερο από 7 ημέρες με την ενσωματωμένη μπαταρία του.

Τέλος, όπως και κάθε άλλο smartwatch αλλά και smartband της εταιρείας, λειτουργεί κανονικά και χωρίς κανένα περιορισμό στις δυνατότητες του, με οποιοδήποτε Android smartphone ανεξαρτήτως εταιρείας.

Η εφαρμογή Mi fitness είναι διαθέσιμη στο Play Store της Google και μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά και πάλι χωρίς περιορισμούς για να διαχειριζόμαστε όλες τις δυνατότητες του Redmi Watch 4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights