Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S24+ Video Review

Samsung Galaxy S24+ Video Review

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S24+ είναι διαφορετικό από το κορυφαίο ultra μοντέλο της σειράς από την εταιρεία, αλλά έστω και τυπικά πιο οικονομικό. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι πλέον το αναλυτικό του review, μετά από αρκετές ημέρες καθημερινής… συμβίωσης με αυτό.

Οι αλλαγές που έχει κάνει η Samsung στο νεότερο “μεσαίο” μοντέλο της σειράς, είναι περιορισμένες, χωρίς όμως αυτό να σημαινει ότι κάποιες τουλάχιστον από αυτές δεν είναι ουσιαστικές. Έχει μια σημαντικά καλύτερη οθόνη, που έχει μεγαλώσει ελάχιστα στις 6.7 ίντσες πλέον, έχει όμως υψηλότερη ανάλυση στα 3120×1440 pixels, και είναι ένα LTPO AMOLED Panel που μπορεί να αλλάξει το ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Έχει και σημαντικά καλύτερα επίπεδα φωτισμού που θεωρητικά μπορούν να φτάσουν έως και τα 2.600nits υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Οι κάμερες παρόλα αυτά του Galaxy S24+ δυστυχώς παραμένουν ακριβώς οι ίδιες τεχνικά με το προηγούμενο αλλά και το δύο γενιές πλέον παλαιότερο μοντέλο της σειράς.

Η βασική από αυτές συνεχίζει να έχει ανάλυση 50mp με έναν αισθητήρα όμως που δεν ξεχωρίζει με την απόδοση του, και είναι παρόμοιος με αυτό που μπορεί πλέον να βρει κανείς σε συσκευές που κοστίζουν λιγότερα από τα μισά χρήματα. Ο Exynos 2400 επεξεργαστής της Samsung στο εσωτερικό του, είναι πολύ πιο ισχυρός και αποδοτικός τελικά από ότι θα περίμενε κανείς αρχικά, και δείχνει ότι η εταιρεία έχει κάνει ουσιαστικές βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Το Galaxy S24+ έχει πλέον σε όλες τις εκδόσεις του, 12GB RAM και η βασική από αυτές έρχεται με 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, η μπαταρία του έχει μεγαλώσει επίσης με χωρητικότητα πλέον 4.900mAh όμως συνεχίζει να φορτίζει ενοχλητικά αργά με έως 45W θεωρητικά από έναν φορτιστή που για μια ακόμα φορά δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights