Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT5 Pro: Θα μπορούσε να είναι Βασιλιάς

Realme GT5 Pro: Θα μπορούσε να είναι Βασιλιάς

απο Kostas Gliatiotis

To Realme GT5 Pro είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κορυφαίο Smartphone από την εταιρεία, και αυτή είναι μια πρώτη γνωριμία με αυτό. Έρχεται με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία, και θεωρητικά τουλάχιστον είναι οικονομικότερο από τον ανταγωνισμό του.

Οι κάμερες του Realme GT5 Pro, τουλάχιστον οι δύο από τις τρεις συνολικά, ξεχωρίζουν με περισσότερους από έναν τρόπους. Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί τον LYT-808 αισθητήρα της Sony με διαφορετική τεχνική κατασκευής που του δίνει ακόμα καλύτερη απόδοση ειδικά σε χαμηλότερο φωτισμό.

Έχει όμως και μια περισκοπική κάμερα με 2.7Χ zoom που έχει επίσης τον ΙΜΧ890 αισθητήρα της Sony, που μέχρι και σήμερα θεωρείται κακώς για άλλες εταιρείες “αρκετός” για την βασική τους κάμερα ακόμα και σε αυτά τα χρήματα.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Realme GT5 Pro είναι προφανώς ο νεότερος και ισχυρότερος Snapdragon 8 gen 3 της Qualcomm, και η συγκεκριμένη έκδοση τον συνδυάζει με 16GB RAM αλλά και 512GB διαθέσιμου χώρου. Τρέχει το Realme UI 5.0 και κάτω από αυτό το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 6,78 ίντσες και ανάλυση 2780×1264 Pixels, αλλά και ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz σε ένα LTPO AMOLED Panel που μπορεί να τον προσαρμόζει σωστά σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι μάλιστα και εντυπωσιακά φωτεινή με έως 1.600nits σε ολόκληρη την επιφάνιεα της και θεωρητικό μέγιστο τα 4.500nits.

Τέλος, έχει στο εσωτερικό του μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.400mAh που είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, και με την λίγο καλύτερη απόδοση που προσφέρει αυτή η διαφορά στην χωρητικότητα της. Φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα με έως 100W από έναν φορτιστή που εννοείται ότι περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Το Realme GT5 Pro είναι και το πρώτο μετά από χρόνια Smartphone της εταιρείας με πιστοποίηση έστω ΙΡ65 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ έχει και εντυπωσιακά πολυτελή κατασκευή από αλουμίνιο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights