Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy A25 5G video Review: Φθηνό, 5G και Samsung

Galaxy A25 5G video Review: Φθηνό, 5G και Samsung

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy A25 5G είναι ένα νέο, οικονομικό Smartphone από τη Samsung και αυτό είναι το αναλυτικό του review. Η εταιρεία… πήρε τα πιο “χρήσιμα” τεχνικά χαρακτηριστικά του προηγούμενου Galaxy A53, και με μικρές αλλαγές για να περιορίσει το κόστος, δημιούργησε ένα μάλλον ενδιαφέρον 5G Smartphone στη μεσαία κατηγορία τιμής.

Το Galaxy A25 5G έχει στο εσωτερικό του τον Exynos 1280 επεξεργαστή που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung, και αν μη τι άλλο προσφέρει επιδόσεις καλύτερες από το συνηθισμένο για αυτή την κατηγορία τιμής. Συνδυάζεται με 128GB διαθέσιμου χώρου και 6GB RAM, ενώ το Galaxy A25 5G τρέχει το νεότερο OneUI 6 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας αλλά και το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google κάτω από αυτό.

Η οθόνη του Galaxy A25 5G είναι ένα AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που μάλλον αναμενόμενα σε αυτή την κατηγορία, δεν προσαρμόζεται ανάλογα με το τι προβάλλει. Έχει FullHD+ ανάλυση στα 2340×1080 Pixels και φωτεινότητα που θεωρητικά μπορεί να φτάσει έως και τα 1.000nits σε High brightness mode.

Παρότι τεχνικά θα ήταν δυνατόν, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν είναι ενσωματωμένος στην οθόνη αυτή, και βρίσκεται στο Power Button στη δεξιά πλευρά του Smartphone.

Οι κάμερες του Galaxy A25 5G είναι αυτό που περιμένει κανείς στην κατηγορία. Η βασική από αυτές έχει πλέον 50mp ανάλυση, χρησιμοποιεί όμως τον μικρότερο σε μέγεθος και με την αντίστοιχη απόδοση, Jn1 αισθητήρα της Samsung. Η κάμερα αυτή έχει παρόλα αυτά και OIS στον φακό της που δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

H Ultrawide κάμερα των 8mp είναι μάλλον αποδεκτή σε ανάλυση σε αυτή την κατηγορία, και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι με την σειρά τους σχετικά ικανοποιητικές. Η τρίτη κάμερα συνεχίζει την παράδοση, και έχει έναν macro φακό θεωρητικά για φωτογραφίες από μικρή απόσταση.

Τέλος, η μπαταρία του Galaxy A25 5G έχει χωρητικότητα 5.000mAh που θεωρείται δεδομένη πλέον σε σχεδόν κάθε κατηγορία τιμής. Φορτίζει επίσης ενοχλητικά αργά με 25W αν και περισσότερο για μια ακόμα φορά ενοχλεί η απουσία του φορτιστή από τη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights