Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S23 FE vs Oneplus 12R (video)

Samsung Galaxy S23 FE vs Oneplus 12R (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S23 FE είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Smartphone για τα δεδομένα της Samsung, είναι όμως ένα τηλέφωνο που σε αυτή την κατηγορία τιμής έχει πλέον άμεσο ανταγωνισμό μεταξύ άλλων και από το νέο Oneplus 12R. Σε σχεδόν όλους τους τομείς, με εξαίρεση τις κάμερες μέχρι ένα βαθμό, το Oneplus 12R είναι ένα τεχνικά αλλά και πρακτικά προτιμότερο Smartphone στα χρήματα αυτά.

Το Galaxy S23 FE έχει μια βασική κάμερα που χωρίς να είναι το ίδιο εντυπωσιακή τεχνικά, βγάζει πραγματικά καλές φωτογραφίες, έχει όμως και μια ανώτερη ultrawide κάμερα σε σύγκριση με το Oneplus 12R. Αντίστοιχα και η Ultrawide κάμερα έχει έναν αισθητήρα με υψηλότερη ανάλυση έστω στα 12mp ενώ και η τρίτη κάμερα με το 3Χ οπτικό zoom είναι κάτι που δεν διαθέτει το smartphone της Oneplus.

Το… πρόβλημα όμως είναι ότι σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, το Oneplus 12R είναι ένα χαρακτηριστικά καλύτερο Smartphone. Έχει στο εσωτερικό του τον αστεία πιο ισχυρό Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή της Qualcomm, ο οποίος ακόμα και ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του, είναι σε κάθε τομέα καλύτερος από τον έτσι και αλλιώς ακόμα παλαιότερο Exynos 2200 στο εσωτερικό του Galaxy S23 FE.

Μάλιστα η μοναδική έκδοση του Oneplus 12R έρχεται με 16GB RAM και 256GB διαθέσιμου χώρου, σε αντίθεση με το Galaxy S23 FE που σε όλες τις εκδόσεις του έχει 8GB RAM.

Η οθόνη είναι ένας ακομα τομέας όπου το Galaxy S23 FE δεν είναι απαραίτητα όσο καλό θα… έπρεπε για τα χρήματα που κοστίζει. Η οθόνη του είναι ένα AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να αλλάζει ανάμεσα σε 60 και 120Hz, το Oneplus 12R όμως έχει ένα LTPO AMOLED panel για την δική του οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται ανάμεσα σε 1 και 120Hz αλλά έχει και υψηλότερη ανάλυση μαζί με πολύ καλύτερη φωτεινότητα.

Τέλος, μάλλον η σύγκριση είναι… άδικη για το Galaxy S23 FE και στον τομεά της μπαταρίας. Η δική του έχει χωρητικότητα 4.500mAh που είναι έτσι και αλλιώς μικρότερη από το ιδανικό, είναι όμως σημαντικά μικρότερη από την μπαταρία με χωρητικότητα 5.500mAh στο εσωτερικό του Oneplus 12R.

Αντίστοιχα μάλλον δεν υπάρχει σύγκριση και στην ταχύτητα φόρτισης αφού τα 25W για το Galaxy S23 FE είναι σημαντικά πιο αργός ρυθμός από τα 100W για το Smartphone της Oneplus, όπως επίσης και το ότι πρέπει να αγοράσει κανείς έτσι και αλλιώς ξεχωριστά τον φορτιστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights