Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το κορυφαίο Xiaomi 14 Ultra

Αυτό είναι το κορυφαίο Xiaomi 14 Ultra

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 14 Ultra είναι το νεότερο, καλύτερο και πραγματικά εντυπωσιακό φωτογραφικά Smartphone της εταιρείας. Μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του στην Βαρκελώνη, είχα την ευκαιρία να το δω από κοντά, και να μεταφέρω την εικόνα που μου άφησε, στο συγκεκριμένο βίντεο.

Με το Xiaomi 14 Ultra, η εταιρεία σε συνεργασία με την Leica, έχουν εξελίξει την ιδέα της φωτογραφίας με smartphone αλλά πλέον έχουν προσθέσει μοναδικές ικανότητες και στην εγγραφή βίντεο. Είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που μπορεί να γράψει 10-bit HDR video σε LOG αρχείο, και στη συνέχεια να δημιουργήσει κανείς το τελικό αρχείο εκμεταλλεύομενος τις δυνατότητες για color grading που αυτό προσφέρει.

Oι τέσσερις κάμερες του Xiaomi 14 Ultra είναι κάτι εντυπωσιακό και τεχνικά. Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί τον LYT-900 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας της Sony, εδώ όμως συνδυάζεται και με ένα “συνεχώς” μεταβαλλόμενο διάφραγμα. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, μπορεί να πάρει κάθε διαθέσιμη τιμή ανάμεσα σε f/1.63 και f/4 ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, αλλά και να το κάνει σε πραγματικό χρόνο πριν την λήψη μιας φωτογραφίας.

Όμως τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του δεν… τελειώνουν στις κάμερες. Το Xiaomi 14 Ultra είναι το πρώτο Smartphone της εταιρείας που χρησιμοποιεί ένα γυαλί ανεπτυγμένο από την ίδια για να προστατεύει την οθόνη του. Η ίδια η οθόνη, είναι ένα εντυπωσιακά φωτεινό LTPO AMOLED Panel, που μπορεί να φτάσει έως τα 3.000nits φωτεινότητας και φυσικά προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Στο εσωτερικό του Xiaomi 14 Ultra βρίσκεται αναμενόμενα ο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστής της Qualcomm, και φυσικά έρχεται με το νέο HyperOS που βασίζεται στο Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει το δικό της πρότυπο γρήγορης φόρτισης και το xiaomi 14 Ultra φορτίζει με 90W αλλά υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση με 50W.

Αυτό που κάνει τέλος ξεκάθαρο η Xiaomi με την παρουσίαση του 14 Ultra στην Βαρκελώνη, είναι ότι το κορυφαίο της μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο επίσημα και στην Ευρώπη ενω εκτός σοβαρού απροόπτου θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights