Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 14: Τα πάντα σε μικρό πακέτο

Xiaomi 14: Τα πάντα σε μικρό πακέτο

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 14 είναι το νέο κορυφαίο φωτογραφικά και όχι μόνο Smartphone της εταιρείας, που συνδυάζει τα πάντα σε ένα μικρό σε μέγεθος πακέτο. Όπως όμως πρέπει στην κατηγορία αυτή και όχι μόνο, είναι σημαντικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο.

Οι τρεις κάμερες του είναι για μια ακόμα φορά αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Leica, και μάλιστα με ουσιαστικό τρόπο. Η βασική από αυτές έχει έναν νέο αισθητήρα που η Xiaomi ανέπτυξε σε συνεργασία με την Leica, με φυσικό μέγεθος στο 1/1.31″ και σημαντικά βελτιωμένο δυναμικό εύρος.

Εχει όμως και δύο ακόμα κάμερες που και αυτές με τη σειρά τους είναι καλύτερες από αυτές του αμέσως προηγούμενου Xiaomi 13. Η Ultrawide αλλά και αυτή με το 3.2Χ οπτικό zoom έχουν πλέον έναν αισθητήρα των 50mp και προφανώς καλύτερη συνολική απόδοση.

Το Xiaomi 14 έχει στο εσωτερικό του τον αντίστοιχα νεότερο και εντυπωσιακά ισχυρό Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, και η έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, έχει 512GB διαθέσιμου χώρου και 12GB μνήμης RAM. Μάλλον αναμενόμενα, το Xiaomi 14 τρέχει το νέο HyperOS και κάτω από αυτό το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google. Η οθόνη του είναι επίσης σημαντικά βελτιωμένη με τη σειρά της.

Έχει διαγώνιο 6.36 ίντσες αλλά υψηλότερη ανάλυση πλέον στα 2670×1200 Pixels, φωτισμό που μπορεί να φτάσει έως τα 3.000nits ενώ προφανώς και εδώ, είναι ένα LTPO Panel που προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.610mAh που είναι το “μέγιστο” που μπορεί να χωρέσει σε αυτό το μέγεθος, ενώ προφανώς και φορτίζει όσο γρήγορα πρέπει με 90W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights