Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy S24 Ultra vs Huawei P60 Pro camera test

Galaxy S24 Ultra vs Huawei P60 Pro camera test

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S24 Ultra είναι το νεότερο και καλύτερο συνολικά αλλά και φωτογραφικά Smartphone της Samsung. Το HUAWEI P60 Pro έχει πλέον σχεδόν ένα χρόνο από την κυκλοφορία του, συνεχίζει όμως να είναι ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό φωτογραφικά Smartphone.

Η θεωρία για το πως μια κάμερα μπορεί να βγάλει μια όσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφία, έχει πάντα το δικό της ενδιαφέρον, είναι όμως το αποτέλεσμα στην πράξη που έχει σημασία τελικά. Για μια ακόμα φορά, με ψηφοφορία στο instagram βλέπουμε την προτίμηση σε διαφορετικές φωτογραφίες ανάμεσα στο Galaxy S24 Ultra και το P60 Pro.

Σε όλες τις φωτογραφίες εκτός από μία, η προτίμηση ήταν υπερ του HUAWEI P60 Pro, και σε πολλές από αυτές με σημαντική διαφορά. Ο τρόπος που η εταιρεία συνεχίζει να γνωρίζει πως ακριβώς να βγάλει μια όμορφη αλλά ταυτόχρονα και “σωστή” φωτογραφία, φαίνεται ότι ήταν η προτίμηση για τους περισσότερους.

Το Smartphone της Samsung έχει μια βασική κάμερα των 200mp με έναν μάλλον ενδιαφέρον τεχνικά αισθητήρα. Το HUAWEI P60 Pro, διατηρεί για την δική του βασική κάμερα των 50mp κάτι ασυνήθιστο στην κατηγορία αυτή, που είναι το μεταβαλλόμενο διάφραγμα του φακού του.

Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό δεν διαφέρει τεχνικά ανάμεσα στις δύο συσκευές, διαφέρει όμως και εδώ σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα. Η κάμερα με το 3Χ οπτικό zoom στο Galaxy S24 Ultra είναι παρόμοια με αυτή του P60 Pro που έχει 3.5 οπτικό zoom αλλά ένα σημαντικά καλυτερο αισθητήρα, και αυτό αποτυπώνεται για μια ακόμα φορά στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Τέλος, για το τηλέφωνο της Samsung η περισκοπική κάμερα έχει πλέον ανάλυση 50mp και έναν φακό που μπορεί να φέρει 5 φορές πιο κοντά αυτό που φωτογραφίζουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights