Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Smart Band 8 Pro: Δυνατότητες σε χαμηλό κόστος.

Xiaomi Smart Band 8 Pro: Δυνατότητες σε χαμηλό κόστος.

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi Smart Band 8 Pro είναι το νεότερο και με διαφορά καλύτερο smartband της εταιρείας. Έχει ακόμα μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη, έχει σημαντικά βελτιωμένη κατασκευή πλέον από μέταλλο και διαφορετικό μηχανισμό για να αλλάζει κανείς εύκολα και γρήγορα το λουράκι του.

Παρουσιάστηκε από την εταιρεία μαζί με τα smartphones της σειράς Xiaomi 14 στην Βαρκελώνη, και θα έρθει και αυτό πολύ σύντομα επίσημα στη χώρα μας σε μια αρκετά ελκυστική τιμή πώλησης. Όπως πάντα, το βλεπουμε μαζί για πρώτη φορά στο δικό του unboxing video, και αποτελεί μια σαφώς πιο οικονομική λύση για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό σε σχεδιασμό που να έχει τη δική του πολυτελή εμφάνιση σε αυτό το μέγεθος.

To Smart band 8 pro έχει μπαταρία που διαρκεί έως 15 ημέρες, ανάλογα πάντα με την χρήση και είναι ιδανικό για όσους αναζητούν και πάλι με χαμηλό κόστος ένα έξυπνο wearable στην καθημερινότητα τους. Υποστηρίζει την καταγραφή διαφορετικών ειδών άθλησης και όπως και στο αντίστοιχα νέο Watch s3 της εταιρείας, σε αυτά περιλαμβάνεται πλέον για κάποιο λόγο και το σκι.

Προρφανώς επίσης, το Smart band 8 Pro μπορεί να καταγράψει συνεχόμενα με έξυπνο τρόπο σε 24ωρη βάση τους καρδιακούς παλμούς μας, χωρίς σημαντική επίπτωση στην μπαταρία του. Μπορεί επίσης να καταγράφει την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, αλλά και την διάρκεια και ποιότητα του ύπνου μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights