Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor Magic 6 Pro Video Review: Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να έρθει στην Ελλάδα

Honor Magic 6 Pro Video Review: Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να έρθει στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Το Honor Magic 6 Pro είναι ένα εντυπωσιακό φωτογραφικά και όχι μόνο Smartphone από την εταιρεία, που είχα την τύχη να δοκιμάσω και προφανώς πλέον αυτό είναι το αναλυτικό του review. To Magic 6 Pro δίνει αναμενόμενα έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας, και οι δύο από τις τρεις κάμερες του τουλάχιστον, είναι αρκετά διαφορετικές από το συνηθισμένο.

Η κάμερα με τον περισκοπικό φακό, έχει 2.5Χ οπτικό zoom, με έναν αισθητήρα όμως που έχει ανάλυση… 180mp και της επιτρέπει να φτάνει σημαντικά πιο μακριά και με ψηφιακό zoom με ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί έναν νέο αισθητήρα της Omnivision, με μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος, 50mp ανάλυση αλλά και ένα διάφραγμα στον φακό της που μπορεί να αλλάξει ανάμεσα σε f/1.4 και f/2.0 ανάλογα με τις συνθήκες και τη φωτογραφία που θέλουμε να βγάλουμε.

Το Honor Magic 6 Pro έχει μια μεγάλη σε μέγεθος οθόνη, που είναι προφανώς και εδώ ένα κυρτό LTPO AMOLED Panel που προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz. Έχει εντυπωσιακά επίπεδα φωτισμού επίσης, τα οποία σε πραγματικές συνθήκες φτάνουν έως και 1.600nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης αυτής.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστής της Qualcomm, σε συνδυασμό εδώ με 12GB RAM και 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Οι επιδόσεις του είναι άκρως εντυπωσιακές σε κάθε είδους χρήση, ενώ η Honor έχει δώσει σωστά έμφαση στο σχεδιασμό της παθητικής ψύξης στο εσωτερικό του προκειμένου να διατηρεί την απόδοση αυτή ακόμα και σε πιο απαιτητική χρήση.

Φυσικά τρέχει το Android 14, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, και το MagicOS 8.0 την αντίστοιχα νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της Honor, με ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες.

Τέλος, το Honor Magic 6 Pro έχει στο εσωτερικό του μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.600mAh που εκτός από μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, έχει και εντυπωσιακή απόδοση στην πράξη. Η διαχείριση όλων των εφαρμογών σε επίπεδο λογισμικού από την εταιρεία γίνεται με τον καλύτερο τρόπο, και το Magic 6 Pro μπορεί με σχετική ευκολία να “βγάλει” ακόμα και δύο ημέρες σχετικά απαιτητικής χρήσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights