Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy A55 (video)

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy A55 (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy A55 είναι το καλύτερο από τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A από τη Samsung. Σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Galaxy A54 έρχεται με συγκεκριμένες αλλαγές και μερικές βελτιώσεις. Στο εσωτερικό του έχει και πάλι έναν επεξεργαστή κατασκευασμένο από τη Samsung, και πιο συγκεκριμένα τον νεότερο Exynos 1480.

Η απόδοση του είναι βελτιωμένη αναμενόμενα, και αυτή τη φορά έστω και λίγο υψηλότερη από το συνηθισμένο στην κατηγορία τιμής του. Μια ακόμα σημαντική αλλαγή, είναι τα 8 GB διαθέσιμης μνήμης RAM σε όλες τις εκδόσεις του. Οι κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy A55 είναι περίπου ίδιες με αυτές του αμέσως προηγούμενου μοντέλου.

Η βασική κάμερα διατηρεί την ίδια ανάλυση στα 50mp χρησιμοποιεί όμως έναν νεό αισθητήρα της Sony και συγκεκριμένα τον IMX906. Διατηρεί το OIS στον φακό της, όπως και το Dual Pixel auto focus ενώ φαίνεται να έχει και το ίδιο φυσικό μέγεθος για τον νέο αισθητήρα.

Η δεύτερη Ultrawide κάμερα, διατηρεί επίσης την ανάλυση στα 12mp που είναι υψηλότερη από το συνηθισμένο για αυτή την κατηγορία τιμής, και η τρίτη κάμερα με τον macro φακό έχει επίσης υψηλότερη έστω και τυπικά ανάλυση από το συνηθισμένο, στα 5mp.

Το Galaxy A55 έχει πλέον μεγαλύτερη οθόνη στις 6.6 ίντσες σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Galaxy A55. Η οθόνη αυτή έχει ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να αλλάζει ανάμεσα σε 60 και 120Hz ανάλογα με τη χρήση, ενώ τα επίπεδα φωτισμού παραμένουν στα έως 1.000nits που είναι το … συνηθισμένο πλέον σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Είναι προφανώς ένα AMOLED Panel, με υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου, χωρίς όμως υποστήριξη για το Dolby Vision HDR πρότυπο.

Τέλος, η μπαταρία του Galaxy A55 έχει χωρητικότητα και πάλι 5.000mAh δυστυχώς όμως συνεχίζει να φορτίζει ενοχλητικά αργά για τα δεδομένα του 2024 πλέον, με μόλις 25W και για μια ακόμα φορά από έναν φορτιστή που πρέπει να αγοράσει κανείς ξεχωριστά. #galaxya55 #samsung #samsunga55 #galaxyaseries

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights