Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Asus Zenfone 11 Ultra: Μεγαλύτερο και πιο ικανό

Asus Zenfone 11 Ultra: Μεγαλύτερο και πιο ικανό

απο Kostas Gliatiotis

To Zenfone 11 Ultra είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone από την εταιρεία που απευθύνεται στο σύνολο του αγοραστικού κοινού, και δεν είναι συγκεκριμένα σχεδιασμένο για Gaming χρήση. Έχει μια μεγάλη… διαφορά σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα μοντέλα της σειράς, και αυτή είναι το… μέγεθος του.

Σε πλήρη αντίθεση με το Zenfone 10 και Zenfone 9, έχει πλέον σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη, αντίστοιχα μεγαλύτερη μπαταρία και τελικά μεγαλύτερες συνολικές διαστάσεις. Όμως το Zenfone 11 Ultra είναι ένα όχι απλά ικανό, αλλά εντυπωσιακό σε δυνατότητες Smartphone.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστής της Qualcomm, με επιδόσεις που είναι πλέον αποδεδειγμένα ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο των Smartphones. Η έκδοση που έχω στα χέρια μου, συνδυάζει τις επιδόσεις αυτές με 512GB διαθέσιμου χώρου αλλά και 16GB RAM σε μια τιμή που είναι σημαντικά χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό του.

Φυσικά, έρχεται με Android 14, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, και η Asus έχει κάνει περιορισμένες επεμβάσεις που αυξάνουν σημαντικά την λειτουργικότητα του αλλά δίνουν και επιλογές προσαρμογής της εμφάνισης που δυστυχώς το Stock Android συνεχίζει να μην έχει μέχρι και σήμερα.

Η οθόνη του Zenfone 11 Ultra έχει διαγώνιο 6.78 ίντσες, και είναι ένα άκρως εντυπωσιακό LTPO AMOLED Panel. Έχει ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz, φωτισμό που μπορεί να φτάσει έως και 1.600nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της, ενσωματωμένο προφανώς αισθητήρα αποτυπωμάτων και πραγματικά πολύ καλή χρωματική απόδοση που ρυθμίζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του.

Φωτογραφικά, το Zenfone 11 Ultra είναι επίσης βελτιωμένο σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί τον ΙΜΧ890 αισθητήρα των 50mp της Sony, και σταθεροποιεί το πλάνο του με ένα Gimbal, με ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο.

Έχει μια κάμερα με 3Χ οπτικό zoom και ανάλυση 32mp αλλά και μια Ultrawide κάμερα στα 13mp με απόλυτα ικανοποιητική απόδοση για το είδος της.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.500mAh, είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία, και η απόδοση της είναι αντίστοιχα η καλύτερη δυνατή. Φορτίζει με 67W από έναν φορτιστή που δυστυχώς όμως δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights