Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 14 Ultra vs iPhone 15 Pro Max Camera test (video)

Xiaomi 14 Ultra vs iPhone 15 Pro Max Camera test (video)

απο Kostas Gliatiotis

Μάλλον … αναμενόμενα, από τη στιγμή που έχω το Xiaomi 14 Ultra θα ερχόταν τουλάχιστον ένα συγκριτικό φωτογραφίας με ψηφοφορία όπως πάντα στο instagram, και το πρώτο είναι με το iPhone 15 Pro max, το κορυφαίο Smartphone της Apple. Για μια ακόμα φορά, βλέπουμε σε βίντεο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανάμεσα σε 11 διαφορετικές φωτογραφίες με τις τρεις κάμερες των δύο συσκευών.

Το Xiaomi 14 Ultra έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις φωτογραφίες με την περισκοπική κάμερα και το 5X οπτικό zoom, με το iPhone 15 Pro Max να πετυχαίνει αν μη τι άλλο έστω λίγο καλύτερα αποτελέσματα με την βασική του κάμερα. Από τις συνολικά 11 φωτογραφίες, σε όλες με εξαίρεση μια μόνο, η προτίμηση για τους περισσότερους με μικρότερη ή μεγαλύτερη διαφορά ήταν υπέρ του Xiaomi 14 Ultra και όχι του iPhone 15 Pro Max.

Οι κάμερες τεχνικά είναι σημαντικά διαφορετικές ανάμεσα στις δύο συσκευές, και σε πολλές περιπτώσεις αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Το iPhone 15 Pro Max χρησιμοποιεί για την βασική του κάμερα, τον ίδιο ακριβώς αισθητήρα με την αμέσως προηγούμενη γενιά,και ανάλυση στα 48mp. Έχει ένα ικανοποιητικά… μεγάλο φυσικό μέγεθος, που δεν πλησιάζει όμως τον LYT-900 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας που χρησιμοποιεί η Xiaomi στο 14 Ultra.

Αντίστοιχα, και η κάμερα με το 5X οπτικό zoom έχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο συσκευές. Όσο και αν παρουσιάζει, και είναι τεχνικά ενδιαφέρουσα η διαφορετική κατασκευή του φακού στο iPhone 15 Pro max, πίσω από αυτόν συνεχίζει να είναι ένας αισθητήρας των 12mp που και πάλι στις φωτογραφίες δείχνει την αδυναμία του σε σύγκριση με την αντίστοιχη κάμερα του Xiaomi 14 Ultra.

Τέλος, οι φωτογραφίες με την Ultra wide κάμερα, είναι ίσως αυτές με την μικρότερη διαφορά ανάμεσα στις δύο συσκευές, σε ότι αφορά πάντα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την προτίμηση όσων συμμετείχαν σε αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights