Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra: Εδώ έγινε μάχη

Galaxy S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra: Εδώ έγινε μάχη

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, σε ψηφοφορία στο instagram, βλέπουμε την προτίμηση σε φωτογραφίες ανάμεσα στο νέο Xiaomi 14 Ultra και το Galaxy S24 Ultra της Samsung. Σε αυτή την περίπτωση η διαφορά στο αποτέλεσμα ήταν μεγάλη υπέρ του ενός ή του άλλου, ανάλογα με τις συνθήκες και το αντικείμενο της κάθε φωτογραφίας.

Μια όσο το δυνατόν πιο ζωντανή και ευχάριστη φωτογραφία, συνεχίζει να είναι η προτίμηση για τους περισσότερους, και το Galaxy S24 Ultra φαίνεται ότι το πέτυχε αυτό καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας ειδικά με τη βασική του κάμερα σε σύγκριση με το Xiaomi 14 Ultra.

Αντίστοιχα όμως, σε χαμηλότερο φωτισμό, η κάμερα με τον αισθητήρα τύπου μιας ίντσας στο Xiaomi 14 Ultra πέτυχε σε όλες τις περιπτώσεις φωτογραφίες που ήταν σημαντικά καλύτερες και η προτίμηση για τους περισσότερους από αυτές που μπορεί να βγάλει η κάμερα στο Galaxy S24 Ultra.

 

Με σχεδόν το ίδιο σκεπτικό, οι φωτογραφίες από την περισκοπική κάμερα με το 5X οπτικό zoom που έχουν πλέον και τα δύο Smartphones πετυχαίνουν ένα παρόμοι αποτέλεσμα. Σε καλύτερα επίπεδα φωτισμού, το Galaxy S24 Ultra μπορεί και πάλι να βγάλει μια πιο… όμορφη φωτογραφία που είναι η προτίμηση για τους περισσότερους, ενώ σε χαμηλότερο φωτισμό το Xiaomi 14 Ultra εκμεταλλεύεται τον διαφορετικό φακό που έχει στην δική του περισκοπική κάμερα για να πετύχει και πάλι ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Oι δύο εταιρείες συνεχίζουν λοιπόν να έχουν μια σημαντικά διαφορετική άποψη στο τι κάνει καλή μια κάμερα σε όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχει επίσης μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο Smartphones σε δύο ακόμα κάμερες που έχει το καθένα στο πίσω μέρος του. Αυτή με τον τηλεφακό και το 3Χ οπτικό zoom στο Galaxy S24 Ultra, συνεχίζει να έχει περιορισμένη απόδοση, και να χρησιμοποιεί έναν μικρότερο και λιγότερο ικανό αισθητήρα των 10mp σε σύγκριση με την αντίστοιχη κάμερα του Xiaomi 14 Ultra με το 3.2Χ οπτικό zoom και τον διαφορετικό αισθητήρα των 50mp.

Αντίστοιχα, ακόμα και αν η απόδοση της είναι η καλύτερη δυνατή για κάμερα αυτού του είδους, και η Ultra wide κάμερα του Galaxy S24 Ultra περιορίζεται σε έναν αισθητήρα των 12mp που αν μη τι άλλο εδώ έχει και auto focus, μια δυνατότητα που εδώ και χρόνια δυστυχώς η Samsung διατηρεί αποκλειστικότητα μόνο για το κορυφαίο της μοντέλο. Το Xiaomi 14 Ultra έχει και εδώ τον ίδιο αισθητήρα ακριβώς των 50mp με τις άλλες δύο κάμερες με οπτικό zoom.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights